Tennisles privé

Eric en Maikel zijn op Azzurro Wellness de tennistrainers waar je privéles van kunt krijgen.

Eric Wong Chung

heeft een rijke ervaring als tennistrainer en tenniscoach. Hij heeft onder meer lesgegeven aan leden van het Koninklijk Huis en buitenlandse diplomaten. Daarnaast heeft Eric tennisclinics georganiseerd met de beste spelers en coaches ter wereld: Roger Federer, Richard Kraijeck en Stanley Franker.

Naast het tennis heeft Eric ook jarenlang als fitnesstrainer gewerkt en kan dus de combinatie van fitness naar tennis bieden. Eric is te bereiken op 0622 468 339 .

Tarieven:

Privé les: €55,00 per les; serie van 10 lessen €500,00 (max 4 personen, bij 4 personen €125 p.p.).

Maikel van Mastrigt

Is een enthousiaste tennisleraar met veel wedstrijdervaring. Sinds zijn jeugd heeft hij aan toernooien deelgenomen en is hij zelfs met een team, dat gecoacht werd door Eric Wong Chung, Nederlands jeugdkampioen geworden.

Maikel heeft de HBO-opleiding Commerciële Sport Economie gevolgd, waarvoor hij ook één jaar in Amerika is geweest. Daarna heeft hij een tennistrainersopleiding van de KNLTB met succes afgerond en heeft hij het NLP Practitioner certificaat behaald, waardoor hij zijn pupillen nog beter begeleid. Dit alles in combinatie met Fitvak-trainer-A maakt Maikel tot een zeer complete trainer.

Tarieven:

Privé les: €55,- per les; serie van 10 lessen € 500,- (max 4 personen, bij 4 personen €125,- p.p.).

Maikel van Mastrigt
Tel: 06-39119606
Mail: mvanmastrigt@gmail.com