yvonne heruer 2

Yvonne Heruer-Duin“Vroeger moest ik ‘s ochtends erg lang opstarten. Sinds ik bij Azzurro de yoga- en aqualessen volg ben ik veel soepeler en kom ik fluitend mijn bed uit! Samen met de gezelligheid bij Azzurro geeft dit mij een gevoel van ‘Total Wellbeing’.”

 

 

marloes LR 

Fenna Jaquet: “Met het afslankprogramma van Azzurro ben ik ruim 13 kilo afgevallen. Ik voel me veel gezonder en geniet van de complimenten die ik krijg uit mijn omgeving.”

 

 

Kopie van michael van mastrigt 3 

Maikel van Mastrigt: “Vroeger had ik met een stedentrip na een dag al last van mijn onderrug. Door trainingen met Kinesis-apparatuur is dit helemaal verdwenen. Had ik veel eerder moeten doen!”

 

 

tonny lr 2

 

Tonny van Geldre: “Wanneer we op vakantie gaan zoek ik altijd een gelegenheid met zwembad. Sinds ik elke week bij Azzurro zwem ben ik gewend aan zoveel comfort dat ik het liefst in Noordwijk blijf!”

 

 

 

IMG_8750 - kopie 

Joke Bos: “Azzurro betekent voor mij lekker sporten maar vooral tijd voor mezelf. Even geen telefoon of internet en even geen vaatwasser uitruimen. Lekker sporten en na afloop mijn favoriete magazine..en cappuccino!”