Marcel Zijlstra

Directeur / eigenaar
Ik ben Marcel Zijlstra en sinds 2009 heb ik een droom kunnen verwezenlijken met het openen van Azzurro Wellness. Samen met Ab van der Wiel en met de ondersteuning van Harry Schuit zijn we tot een schitterend concept gekomen. Bewegen heeft mij altijd in het bloed gezeten en ik vind het nog altijd leuk om anderen in beweging te krijgen. Dit is de grondgedachte geweest voor Azzurro, hoe maak je het bezoeken van een sportclub nu leuk? Op de rest van de website krijgt u op deze vraag de antwoorden. Naast mijn passie Azzurro, ben ik ook vader van 3 kinderen waar ik graag mijn tijd aan besteed. Dit gecombineerd met hobby's als muziek en sport, een behoorlijk sociaal netwerk en ook tijd voor mijzelf, schetst een scenario dat wellicht velen herkennen. Druk? Nee, het lijkt veel, maar wanneer je van alles kunt genieten en efficiënt met je agenda omgaat kan ik niet anders concluderen dan dat dit juist de ingrediënten zijn voor een prachtig bestaan.

Harry Schuit

Bedrijfsleider / mede-eigenaar
Ik ben Harry Schuit en heb het voorrecht gehad om samen met Marcel Zijlstra en Ab van der Wiel mee te mogen bouwen aan deze fantastische club! Voor mij is met de komst van Azzurro Wellness niet alleen een mijlpaal voor Noordwijk bereikt, maar ook een mijlpaal voor onze branche. Sport en bewegen gaat bij Azzurro in goede harmonie met totale ontspanning. Onze uitgebreide faciliteiten in combinatie met een bijzonder mooi gebouw en unieke locatie, maakt dat iedere bezoeker zich dan ook prima thuis zal kunnen voelen. Met een ligging op 250 meter van het Noordwijkse strand biedt Azzurro Wellness ook mij persoonlijk een uitstekende mogelijkheid om heerlijk te kunnen genieten. Of je nu bij ons komt om gewicht te verliezen, meer energie te krijgen, of om lekker te genieten van onze sauna's en baden......niets moet, alles mag, in je eigen tempo en op je eigen manier. Ik hoop je in ieder geval binnenkort te mogen verwelkomen bij Azzurro Wellness!  

Alice Kersch

Yoga docent
Sinds enkele jaren ben ik mijn passie voor yoga gaan volgen. Mijn naam is Alice Kersch en ik geef Hatha-yoga bij Azzurro sinds enige tijd. Mijn passie gaat verder dan dat, want ook Vinyasa en Yin vind ik geweldig. Bij mij is iedereen, van elk niveau welkom in de les. Yoga brengt zoveel heerlijke resultaten zoals meer balans, meer ontspanning en een sterker en gezonder lichaam. Door de lichaamsoefeningen worden je spieren soepeler en sterker en worden je gewrichten soepeler. Dat zorgt voor een heerlijk gevoel en voorkomt blessures.

Netty Roes

Docente diverse groepslessen
Mijn naam is Netty Roes - Van der Wiel. Ik ben geboren en getogen Noordwijkse. Al bijna 27 jaar ben ik gelukkig getrouwd en samen hebben wij een dochter van 23 jaar en een zoon van 25 jaar. Het hele gezin sport met veel plezier bij Azzurro. Sinds september 2010 geef ik les bij Azzurro. Zoals de Xco, de Bodypump, de Bodybalance en Ground control pilates. Ik geef nu al ruim 20 jaar les en heb er nog steeds zo'n plezier in dat ik nog lang niet wil stoppen. Ik begon na een geduchte opleiding op mijn 35ste met sportles geven, daarvoor was sporten mijn hobby. Ik heb eigenlijk in alles lesgegeven zoals Aerobics, Taibo, Steplessen, Shapelessen etc. en daarvoor ook alle diploma's behaald. Mijn stagetijd en de eerste tien jaar heb ik lesgegeven bij sportstudio ‘Moving On' en daarna heb ik dit tien jaar lang met veel plezier en passie gedaan bij sportcentrum ‘Olympia'. En nu ben ik de uitdaging aangegaan om mee te helpen Azzurro op te bouwen tot het beste sport- en wellnesscentra van de omgeving. Mijn passie is om, een ieder die dit wil, te laten genieten van het sporten en het positief werken aan jezelf. Je kunt namelijk veel meer dan je denkt en daardoor wordt je zelfbeeld ook positiever. Dit gevoel straal je uit naar buiten en zo sta je energieker in het leven. Ik zie je graag een keer in mijn les! We gaan ervoor: "Go for it" and "Go with the flow"!

Ri-Anne

Wellness Coach
Mijn naam is Ri-Anne en ben sinds juni 2022 gestart bij Azzurro Wellness. De club is er een naar mijn hart, omdat de nadruk voor mij als WellnessCoach ligt op het begeleiden en supporten van leden in het behalen van hun doelen. Ik heb hier veel ervaring in en vind het heerlijk om hiermee mijn klanten te kunnen ondersteunen.

Margret Lindhout

Ass. Receptie Coördinator
Mijn naam is Margret Lindhout en ik woon in Noordwijk. Zelf ben ik al lid van Azzurro Wellness sinds de opening in 2009. Sinds juni 2014 mag ik werken met het sportieve team van Azzurro. Ik vind het erg leuk en afwisselend om met mijn collega's van de receptie iedereen welkom te heten en ik voel mij hier helemaal thuis. Via Azzurro ben ik een opleiding gaan doen voor gewichtsconsulent. Inmiddels ben ik gediplomeerd en heb ik mijn eerste cliënten succesvol begeleid. Mocht je interesse hebben dan kun je me via mijn bedrijf Energy from food benaderen. Groetjes Margret

Nadine Vaillant

Ass. Wellness Coördinator
Hallo, mijn naam is Nadine. In 2012 ben ik begonnen bij Azzurro als Wellness Coach een geweldige baan en ondertussen werkzaam als Assistent Wellnesscoordinator. Je kunt mij niet blijer krijgen dan mensen te helpen de juiste weg in te slaan. De juiste weg naar een gezondere levensstijl. Ik ben ook wel een beetje een feestbeest en dat enthousiasme probeer ik ook te stoppen in mijn instructie en lessen. Daarbij hebben we inmiddels in Azzurro een groeiende groep leden die nog een stap verder wil gaan dan de 'gewone' fitness. Daar doen we bootcamp-lessen mee en zoeken we ook de zogenaamde 'obstacle run'-wedstrijden op. We hebben er al heel wat op onze naam staan. Tussendoor ben ik nog een andere uitdaging aangegaan: in 2016 ben ik voor bijna een jaar naar Australië gegaan. Heerlijk, maar het is ook weer heerlijk om in Azzurro met m'n voeten in de klei te staan.

Leo Meijvogel

Huismeester
Hallo, ik ben Leo Meijvogel, van het mooie bouwjaar 1961, getrouwd en heb twee kinderen. Ik ben geboren en getogen in Katwijk. Het werken als huismeester bij Azzurro betekent voor mij, als voormalig postbode, van zon, regen en wind naar Wellness en Comfort. Een plek waar ik iedere morgen met vreugde naar toe mag en voldaan weer naar huis mag terugkeren. Collegialiteit ten top en  waarvan ik, wat betreft de keuze voor het werken bij Azzurro, geen minuut spijt van heb gehad. Dagelijks vroeg uit de veren om de klanten tevreden te stellen als het gaat om hygiëne, met daarbij klein onderhoud. Goed om hier te werken.      https://www.azzurrowellness.nl/wp-admin/post.php?post=353&action=edit#

Max de Knegt

Wellness Coach
Hallo, ik ben Max. Ik ben in 2021 bij Azzurro gestart als Wellness Coach. Mijn opleiding fysiotherapie rond ik binnenkort af (2023). De verdieping in trainingsleer boeit mij en bij Azzurro heb ik de vrijheid om met mijn kennis naast mijn dagelijkse werk ook bijvoorbeeld workshops te ontwikkelen en aan te bieden. Wil je meer weten over trainingsleer, omgang met blessures of gewoon een afspraak maken voor jouw trainingsprogramma: maak een afspraak met me!

Nataliia

Wellness Coach
Mijn naam is Nataliia en sinds een 2022 ben ik werkzaam bij Azzurro, een geweldig concept qua sportclub. In hetzelfde jaar heeft Azzurro het concept van Elasko geïntroduceerd en daar ben ik een geweldige fan van. Elke week geef ik een aantal smallgroup-trainingen met Elasko, een toegankelijke manier van stretchen en krachttraining. Je kunt mij altijd met mij afspreken om je kennis te laten maken met Elasko en natuurlijk ook alle andere fitnessvormen, zoals Omnia, Kinesis of het Biocircuit.

Matthias Krankemann

Groepslesdocent
Mijn naam is Matthias. Ik ben sinds 2011 werkzaam bij Azzurro Wellness, de mooiste sportclub die ik ken. In het verleden heb ik gewerkt voor verschillende sportscholen in Duitsland en Nederland. Naast mijn werk zijn Yoga, surfen, mijn mopshond Pablo en natuurlijk mijn lieve vriendin Cindy mijn passies. In Azzurro geef ik als docent yoga- en spinninglessen, nadat ik jaren als coördinator heb gewerkt. En heb je wel eens een yogales gevolgd? Ik nodig je van harte uit in een van mijn lessen: Yin Yoga (meer meditatief) of AshTanga (meer actief).

Dominique van der Zanden

Holistisch Personal Trainer
Hallo, mijn naam is Dominique van der Zanden  Ik ben al meer dan 10 jaar verbonden aan Azzurro Wellness, waar ik werk als groepslesdocent en wellnesscoach.  Inmiddels ben ik aan Azzurro verbonden als Holistisch Personal Trainer. Een holistisch bewegingscoach gaat ervan uit dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het werken aan een gezond en evenwichtig lichaam zal zorgen voor meer balans in je leven. Hierdoor ben je in staat om de uitdagingen van het leven te accepteren en toch je draagkracht te behouden. Natuurlijk ga je dit realiseren door te bewegen op een manier die het beste bij jou past.   Naast het fysiek bewegen, zoals sporten, krachttraining, dans, stretchen, yoga, meditatie, ga je ook aan de slag met je innerlijke beweging. Wat beweegt er in jouw lichaam? Wat staat stil of staat zelfs uit? Waar in jouw lichaam voel jij pijn?   Dit doen we door in de training de 7 chakra’s te integreren. Chakra’s zijn energiecentra in je lichaam. Elk chakra correspondeert met bepaalde elementen uit het leven, én met een gebied in je lichaam. Het ene chakra gaat over hoe je geworteld bent, een ander over je hart openen, je uitspreken of over creativiteit, intuïtie en wilskracht.   Kortom, als holistisch personal trainer benader ik fitness als een integraal onderdeel van je algehele welzijn. Hierbij laten we fysieke, mentale en emotionele aspecten samen werken om jou te helpen een gezonde en in balans zijnde levensstijl te hebben en te houden. 

Lisa Oosterlee

Receptie en kinderopvang
Mijn naam is Lisa Oosterlee en ik heb 2 functies binnen Azzurro: ik ben juf in de kinderopvang en receptiemedewerker. Voor jonge ouders is de kinderopvang een leuke en veilige plek om hun kindje (tot 4 jaar) bij ons team achter te laten om zo zelf even lekker te kunnen ontspannen. Daarnaast geef ik je als receptiemedewerker graag passend advies over abonnementen of een tour door de club. Tot snel! Groetjes Lisa

Brigitte Verhoeven

Spinning-instructeur
Hallo, mijn naam is Brigitte Verhoeven en ik ben Spinninginstructeur / - docent. Mijn motivatie om te gaan sporten was in 1993 na herstel van lichamelijk letsel. Met sporten wilde ik bereiken dat ik fysiek weer optimaal zou kunnen functioneren. Dit doel heb ik bereikt! Omdat sporten ook mentaal rust geeft kan ik niet meer zonder. In 2008 ben ik gestart met de nodige opleidingen om zelf les te gaan geven. Als Spinninginstructeur streef ik ernaar om m’n deelnemers op een leuke en leerzame manier, effectief en efficiënt te leren fietsen. Hierdoor kan iedereen op z’n eigen inspanningsniveau het gewenste trainingsdoel behalen. Sinds 2014 geef ik Spinningles bij Azzurro, het sport & wellness centrum van de Bollenstreek. In en om het prachtige complex, gelegen in een mooie omgeving vlakbij het strand, werken we met een enthousiast en professioneel samen aan het welzijn van onze leden.  Graag ontvangen we ook u bij Azzurro!

Nina van Reden

Docente Body Balance en Yoga
Mijn naam is Nina en ik geef met veel plezier diverse groepslessen bij Azzurro zoals: Bodybalance, Yin yoga en "On the move". Ik ben in 2019 begonnen bij Azzurro, maar voor die tijd al 15 jaar freelance groepslesdocent bij diverse clubs. Ik ben in 2005 begonnen met een aerobic opleiding bij de Aalo en heb dit gedurende de jaren uitgebreid met de masteropleidingen van de Aalo, diverse Les Mills en dance programma's, pilates en verschillende yoga opleidingen. De groepsfitnessbranche is dynamisch en voortdurend "in beweging" en brengt vele trends met zich mee en ik vind het geweldig hier in mee te bewegen en mezelf te blijven uitdagen met opleidingen en nieuwe programma's. Ik ben ontzettend blij deel uit te maken van het team van Azzurro Wellness, omdat ik vind dat deze fantastische plek echt een verschil kan maken voor de leden en hun gezondheid. Zowel het ruime aanbod en diversiteit in beweging, als de ontspanning die Azzurro biedt, zorgen voor die mooie balans. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in de les. Ook als je nog nooit met een groepsles hebt meegedaan of fysiek wat beperkt bent, weet dat er vele opties zijn die ik graag uitleg. Mijn visie is dat ieder lichaam uniek is en ik graag samen met jou naar een passende intensiteit voor jouw lichaam zoek, zodat je op je je gemak voelt in de les en met een voldaan gevoel naar huis gaat. Daarnaast voelt Azzurro voor mij als thuiskomen: niet alleen door de comfortabele en luxe omgeving, maar ook door het hechte team en de fijne leden en collega's. Ik ga altijd met plezier naar Azzurro en hoop jullie snel te verwelkomen in een van mijn lessen en mijn enthousiasme op het gebied van groepslessen en Azzurro Wellness met jullie te kunnen delen!

Janine Reitsema

Group Cycle Instructor
Mijn naam is Janine Reitsema en ik verzorg al vele jaren de spinning / RPM / Group Cycle lessen bij Azzurro. Daarnaast begeleid ik al jaren topsporters op het gebied van voeding en doceer ik (sport)voeding en beweging op de Hogeschool van Amsterdam. Azzurro vind ik geweldig omdat het echt een concept is dat mensen motiveert om te sporten. Ook wanneer je misschien van huis uit iets minder 'sportminded' bent, is dit een club waar het zo comfortabel verblijven is dat het bezoek nooit zal voelen als een opgave. En dat is iets waar het bij iedereen om gaat: plezier hebben in bewegen.

Willeke Nugteren

Group Cycle instructeur
Mijn naam is Willeke Nugteren en sinds de opening van Azzurro geef ik hier Group cycle/RPM en Spinning lessen.  Ik geef nu al ruim 25 jaar met heel veel plezier les en ben van plan dat nog wel een tijdje vol te houden! Sinds een paar jaar ben ik tevens Ashtanga yoga docente. Buiten mijn werk bij Azzurro heb ik  mijn eigen wijnimport bedrijf en mijn vrije tijd besteed ik graag aan het trainen van mijn 3 Rottweilers. Ik zie u graag in een van mijn lessen!

Diane van der Poel

Receptie en lidmaatschapadvies
Twee à drie dagen per week zie je mij achter de prachtige gouden balie.
Ik heb bijna 30 jaar in de cosmetica gewerkt, eerst als schoonheidsspecialiste en de laatste 12 jaar bij Ici Parix XL in Noordwijk.

Zelf kom ik graag bij Azzurro, zowel om te werken als om te sporten, de sfeer is erg relaxed. Met mijn collega's heb ik het erg naar mijn zin. Ook het contact met de leden en gasten van Azzurro vind ik leuk en belangrijk. Bij Azzurro worden veel verschillende activiteiten bedacht naast het sporten en dat maakt de club voor mij uniek. We hebben modeshows en verschillende clinics gehad en ook een barbeque, wat ik als heel positief ervaar omdat er zo echt ‘onze club'-gevoel ontstaat. Samen met mijn collega's hoop ik het kwaliteitsniveau, dat bij ons heel hoog ligt, elke keer weer te halen.

Ellen de Vreugd

Receptie en lidmaatschapsadvies
Mijn naam is Ellen en je vindt mij in de receptie of de lounge. Het leuke van het werk bij Azzurro is de verscheidenheid aan mensen die ik spreek. Verschillende achtergronden, verschillende leeftijden, verschillende woonplaatsen, enzovoort en iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal. En dat heb ik natuurlijk ook. Doordat we met ons Azzurro-team mensen vrijwel altijd oplossingen kunnen bieden is iedereen eigenlijk vrolijk. Hoe leuk is dat? Ik zie je graag op mijn werk!

Maikel van Mastrigt

Wellness Coach & Tennistrainer
Mijn naam is Maikel van Mastrigt en ik ben al enkele jaren bij Azzurro betrokken, eerst als tennisleraar en nu ook als Wellness Coach. Als geboren Noordwijker voel ik me prettig, vrij en thuis voel in deze prachtige, luxe lifestyle club. Als tennisser heb ik sinds mijn jeugd veel wedstrijden gespeeld en aan toernooien deelgenomen, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan. Zo ben ik met een team, dat gecoacht werd door Eric Wong Chung, Nederlands jeugdkampioen geworden. Een prachtige tijd. Ook heb ik de HBO-opleiding Commerciële Sport Economie gevolgd, waarvoor ik ook één jaar in Amerika ben geweest. Daarna heb ik nog een tennistrainersopleiding van de KNLTB met succes afgerond. Eind januari 2010 heb ik het NLP Practitioner certificaat behaald, waardoor ik mijn leerlingen nog beter kan begeleiden en nog meer kwaliteit kan bieden. Inmiddels heb ik al jaren trainerservaring, waarbij ik o.a. heb gewerkt voor Tennisschool Leiden, Impact en Heartwork. Waar wordt ik blij van? Door het overdragen van mijn sportieve (Fitness en tennis) kennis en vaardigheden aan de Azzurro-leden, zodat wij samen het doel van deze leden op een zo leuk mogelijke en efficiënt mogelijke manier kunnen bereiken. En hoe diverser de wensen zijn, hoe leuker de uitdaging om hier iets moois van te maken... en te behalen! Bij Azzurro geef ik tennisgroepslessen en kun je ook privéles bij mij volgen. Het is voor mij belangrijk om mensen te inspireren met mijn passie voor tennis en hun de technische vaardigheden van de sport bij te brengen. Terugkoppeling speelt daarbij voor mij een belangrijke rol, waardoor het leerplezier groot blijft en er zowel proces- als resultaatgericht gewerkt wordt.
Tarieven:
Privé les: €55,- per les Serie van 10 lessen € 500,- (max 4 personen, bij 4 personen €125,- p.p.).

Michelle Braams

Hatha Yoga docente
Ik ben Michelle Braams en ik ben Hatha yogadocente. Ik heb de Saswitha opleiding voor yoga en wijsbegeerte gedaan. Momenteel volg ik bij deze school een specialisatiejaar en de module adem en ademtherapie zodat ik mijn kennis van yoga verder kan verdiepen. Naast de lessen die ik geef bij Azzurro heb ik mijn eigen yogaschool Yogabeach. Sinds de opening van Azzurro geef ik hier met veel plezier les. De rustige en relaxte omgeving van Azzurro zijn ideaal voor yoga. Het is leuk om te zien dat een brede groep mensen dankzij deze wellnessclub enthousiast zijn geworden voor yoga. Ieder met zijn eigen redenen, meer souplesse, stressreductie, verbetering van de ademhaling, meer kracht, etc, etc. Ik hoop u ook te mogen begroeten in de les!

Ralph Staal

Golf pro
Mijn naam is Ralph Staal en ik heb 2 passies: mijn gezin en ....golf. Ik heb op prachtige banen gespeeld op vele plekken op de wereld. Sinds enkele jaren geef ik golflessen bij Azzurro Wellness, de mooiste sport- en wellnessclub die ik ken. Wellness is voor mij plezier hebben in de dingen die je doet. Dus ik breng vele mensen hun 'wellness'. Ik vind het geweldig dat leden van Azzurro golfles kunnen krijgen zonder dat er moet worden bijbetaald. Op deze manier maken veel mensen kennis met de mooie golfsport. Er is bij Azzurro iemand gestart met golfen en 2 jaar later won zij al haar eerste toernooi! Dat is dan weer goed voor mijn 'Wellness'.

Susanne de Jong

Receptiecoordinator
Mijn naam is Susanne, ik ben een geboren en getogen Katwijkse. De opleidingen die ik eerder gedaan heb zijn schoonheidsspecialiste en pedicure, maar ik kwam tot de conclusie dat dit niks voor mij was. Mijn eerdere werkervaringen zijn receptie en horecawerk in een sauna en ik heb een tijd in een modewinkel kleding verkocht. Vanaf het eerste uur werk ik bij Azzurro. In de tijd vanaf toen heb ik 2 kinderen gekregen. Maar al die tijd loopt Azzurro ook als een rode draad door mijn leven en voelt het geweldig dat ik deze mooie club heb mogen helpen opbouwen. Echt vanaf de eerste leden (waarvan er nog steeds veel lid zijn!) tot wat we nu zijn. Wat is veranderd sinds toen is natuurlijk het aantal leden, maar wat niet is veranderd is de tijd die we stoppen in het helpen en ondersteunen van de leden bij al hun vragen zodat ze met plezier gebruik maken van alle faciliteiten. Dit geldt ook voor het adviseren van onze eventuele nieuwe leden over wat ze allemaal zouden kunnen gaan doen en welke vorm lidmaatschap het beste bij hun zou passen. Ik werk met plezier voor Azzurro omdat het iedere dag weer anders is, vaak lekker druk, daar houd ik van!

Cathelijne Starreveld

Kinderopvang
Hi, ik ben Cathelijne. Je kunt me tegenkomen bij Azzurro wanneer je jouw kindje naar de opvang brengt. Ik ben dol op dat kleine grut. Bovendien is het natuurlijk geweldig dat je op deze manier als ouder gewoon kunt sporten terwijl jouw kind zich, onder toezicht, vermaakt op een leuke plek.

Ellen Verheul

Receptie / Groepslesinstructeur
Mijn naam is Ellen en ik ben in 2022 gestart bij Azzurro Wellness. Voordat ik bij Azzurro kwam heb ik jarenlang ervaring opgedaan bij andere sportclubs. Ik vind het heerlijk om onder de mensen te zijn die bezig zijn met een gezonde leefstijl. Ik geef ook les: BodyShape op maandagmiddag. Bodyshape is een ouderwets goede, pittige les waarbij buik, benen en billen goed worden getraind. Ik nodig je uit om mijn les eens te bezoeken.

Aletta van Klinken

Wellness Coach / Aquadocent
Mijn naam is Aletta en sinds een tijdje ben ik werkzaam bij Azzurro, een geweldig concept qua sportclub. Ik vind het geweldig dat mensen hier van alles kunnen doen, zodat ze goed kunnen kijken wat het beste bij hen past. Want lekker blijven sporten doe je alleen maar wanneer je ook het plezier er in hebt. Dit past ook bij mijn visie als LifestyleCoach. Ik heb een eigen bedrijf 'Fit in Life', waarbij ik particulieren, maar ook medewerkers bij bedrijven adviseer op het gebied van leefstijl.

Bianca Boogmans

Docente RPM
Mijn naam is Bianca Boogmans en ik ben inmiddels al jaren verbonden aan Azzurro Wellness. Ik geef spinninglessen aan enkele enthousiaste groepen en ik nodig iedereen uit om eens mee te doen. Verder heb ik een eigen bedrijf Body Consult. Hierin ondersteun en coach ik mensen op het gebied van voeding, fitnesstraining en actieve ontspanning. advies kan geven. Vanwege mijn opleidingen als Gewichtsconsulente, Personal Trainer en Hormoonfactortrainer kan ik u een gedegen advies geven voor zowel voeding als beweging.

Hannah Nederstigt

Loungemedewerker
Hallo, ik ben Hannah. Mij zul je voornamelijk in de lounge tegenkomen. Tijdens mijn studie heb ik een leuke job gevonden bij Azzurro, waarbij ik altijd lekker onder de mensen ben. Ik houd van de gezelligheid. Geef mij maar een volle lounge !

Jade ter Laak

Receptie en lidmaatschapsadvies
Hallo, ik ben Jade. Ik zocht een leuke baan om naast mijn studie 'Notarieel recht' wat te kunnen bijverdienen. Dat is gelukt! Ik werk bij de receptie. Best een uitdagende job, zoveel mensen, zoveel wensen. Ik vind het geweldig leuk om iedereen te kunnen helpen.

Marike de Jong

Groepslesinstructeur
Hallo, ik ben Marike. Naast mijn werk als fysiotherapeut buiten Azzurro val ik regelmatig in voor verschillende groepslesdocenten. Ik geef veel yogalessen, dus ik hoop dat ik je daar een keertje tegenkom.

Linda Zandbergen

Docent RPM
Mijn naam is Linda en vanaf de opening werk ik met veel toewijding en plezier een paar uur per week bij Azzurro. In 1997 heb ik de HALO, Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding, afgerond. Na het doen van verschillende vervolgopleidingen ben ik een ander pad op gegaan maar ben daarnaast altijd vol enthousiasme lessen blijven geven. Buiten mijn werk bij Azzurro heb ik een praktijk voor aanvullende zorg waar ik, middels laboratorium diagnostiek, op zoek ga naar de oorzaak van klachten. Op die manier kan er gericht een therapie worden ingezet want wat voor de één fantastisch werkt, kan voor de ander compleet anders uitpakken. Oog voor het complete plaatje, ofwel holistisch te werk gaan, vind ik daarbij belangrijk. Zo ga ik niet alleen af op het fysieke beeld maar heb ik daarbij ook oog voor de psyche, de voeding en beweging. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar mijn website www.praktijklindazandbergen.nl. Als orthomoleculair- en darmtherapeut ben ik aangesloten bij een beroepsvereniging waardoor veel zorgverzekeraars, afhankelijk van uw polis, consulten (deels) vergoeden. De geweldige uitspraak van Loesje; ‘Het leven is één groot feest maar je moet zelf de slingers ophangen' probeer ik, waar mogelijk, na te leven en na te streven waardoor ik ook van mijn lessen graag een feestje wil maken. Ik vind het heerlijk mensen te motiveren, enthousiasmeren en een ieder naar eigen niveau te laten presteren. Ik ontmoet u graag in mijn lessen.

Marjolein Duinhoven

Docente XCO & Bodypump

Monique Privé

Spinning-instructeur
Mijn naam is Monique en wanneer je mij tegenkomt in Azzurro dan zit je waarschijnlijk op de fiets. Samen fietsen we over de hoogste bergtoppen en wees niet bang dat je er niet overheen komt. Ik neem je altijd mee tot de finish! De pittige muziek helpt daar natuurlijk ook bij. Wanneer zie ik je in een les van me?

Gina Storm

Docente Xcore en Club Power
Mijn naam is Gina Storm. Ik woon in Sassenheim samen met mijn man en 2 kinderen. Naast mijn werk als sportinstructrice ben ik Stewardess bij de KLM. Een top combinatie!! Het is super om van mijn 2 hobby’s -reizen en sporten- mijn werk te hebben kunnen maken. Sinds 2017 geef ik Club Power en sinds dit jaar ook Xcore. Mijn wens om ooit les te geven bij Azzurro kwam gelukkig snel uit!! Lesgeven bij Azzurro is voor mij heerlijk ontspannend, en tegelijkertijd een uitlaatklep. Deze club heeft alles wat je zoekt op sport gebied en wellness. Een beleving die iedereen blij maakt. Ik hoop jullie snel te zien in mijn les!

Maria Bleichrodt

Receptie & lidmaatschapsadvies
Energie & Happiness zijn twee begrippen die zeer centraal staan in mijn leven. Bewegen in het algemeen en sporten in het bijzonder levert zeer zeker een belangrijke bijdragen aan dit welzijn. Het maak niet uit op welk niveau je bezig bent of voor welke discipline je kiest. Omdat ik zelf graag tijd vrijmaak om te sporten weet ik uit eigen ervaring dat het energie op levert en dat zorgt weer voor een happy gevoel. Wie wil dat nou niet! Graag wil ik dat doorgeven en daarom zeg ik: ‘kom in actie’, jou wil ik graag aan de balie ontmoeten. Tot snel! MARIE HAPPY

Ingrid van der Zijden

Receptie en lidmaatschapsadvies
Mijn naam is Ingrid en ik ben in 2022 gestart bij Azzurro Wellness. Ik werk bij de receptie, dus grote kans dat je me regelmatig ziet. Ik vind het leuk om mensen die hier nog niet lid zijn rond te leiden en van het juiste advies te voorzien. Bij Azzurro zijn zoveel mogelijkheden, dat er voor iedereen wel een passende activiteit te vinden is. 😊

Raymond Beudeker

Wellness Coördinator
Mijn naam is Raymond Beudeker en ik ben geboren en getogen Amsterdammer. Met mijn vrouw Laura en mijn twee kinderen Luka en Sam woon ik momenteel in Sassenheim. Vanaf de start van Azzurro ben ik verantwoordelijk voor de groepslessen Club Power en Xco op de maandag- en donderdagochtend. Ik ben afgestudeerd aan het CIOS te Overveen en ben ondertussen meer dan 25 jaar fulltime werkzaam als sportinstructeur, in meerdere sportscholen. Ik geef naast diverse groepslessen en fitnessbegeleiding ook vechtsporten aan kinderen en volwassenen. Ik ben via Harry Schuit (bedrijfsleider) bij Azzurro terecht gekomen en voelde me gelijk op mijn plaats, dit was precies wat ik zocht in een wellnessclub. Het is een fijne club, waar ik met veel plezier werk.

Marcella Birkenholz

receptie en lidmaatschapsadvies
Mijn naam is Marcella Birkenholz, ik ben geboren en getogen in Leeuwarden maar woon alweer sinds 1999 in het prachtige Noordwijk aan Zee. Je kunt mij vinden bij de receptie en ik voorzie je ook graag van het juiste advies wat betreft een lidmaatschap bij Azzurro. Vanaf mijn eerste werkdag voelde ik mij direct thuis in deze prachtige, sportieve en ontspannen omgeving. Naast het werk sport ik ook regelmatig bij deze fantastische club en dit heeft mij veel gebracht; ik voel me fit, energiek en geniet ontzettend van iedere dag. Met mijn enthousiasme wil ik graag zoveel mogelijk mensen inspireren en motiveren, zodat zij net als ik optimaal kunnen genieten van een gezonde levensstijl in een prachtige, professionele club met ontzettend veel mogelijkheden. Ik verwelkom iedereen dan ook graag, samen met mijn enthousiaste collega's, bij Azzurro Wellness.

Bernadette den Haan

Voedingsconsulent Newdietcare
Vanaf dag 1 ben ik al betrokken bij Azzurro Wellness. Ik opende toen namelijk mijn praktijk Newdietcare dat gevestigd is in het pand van Azzurro. Ik adviseer met Newdietcare mensen over hun voeding. Daarbij geef ik deze voedingsadviezen ook bij de Slank & Vitaal-cursussen die Azzurro regelmatig aanbiedt. Zelf ben ik ook regelmatig te vinden in de fitness en dat doe ik het liefst met een Personal Trainer. Heb je interesse om iets aan je voedingspatroon te veranderen? Kom gerust een keer langs bij Newdietcare. Bernadette.

Barry Postmus

Personal Trainer
Mijn naam is Barry Postmus en als Personal Trainer en Medical Fitness Instructor bij Azzurro Wellness is het mijn doel om u zich topfit te laten voelen! Ik verzorg naast gevarieerde trainingen voedingsadviezen voor een ieder die kiest voor een blijvend resultaat. Bij Fit!vak heb ik de rijkserkende opleidingen tot Fitnesstrainer A- en Personal Trainer afgerond. Daarnaast heb ik via het toonaangevende opleidingsinstituut Fysio Physics met succes de opleidingen tot Personal Trainer, Voedingsadviseur, LoopFit Instructor en de post-HBO opleiding tot Medical Fitness Instructor behaald. Deze laatste opleiding is erkend door het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Azzurro is een fantastische plek om het ultieme Wellness-gevoel te ervaren. Als Personal Trainer kan ik beamen dat Azzurro werkelijk alle tools biedt om lekker te kunnen werken aan een fit lijf en een gezonde geest! Met mijn bedrijf Barry Sports werk ik dan ook graag mee aan een succesvolle toekomst voor Azzurro en al haar leden. Interesse in Personal Training (PT) of Small Group Training? U kunt mij telefonisch bereiken via 06 410 466 12 of stuur me een mailtje naar info@barrysports.nl. Ik ben benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen en zal u dan meer vertellen over de effecten van PT.  

Adrie

Kinderopvang
Er is een grote kans dat je mij treft wanneer je komt sporten en je een oppas nodig hebt voor jouw liefste schatje (tot 4 jaar). Ik ben Adrie en reeds enkele jaren een van de kinderopvangbegeleiders. Vanaf de start heeft Azzurro een kinderopvang. Zo is er voor jonge vaders en moeders ook de gelegenheid lekker te komen sporten en ontspannen, want het leven met zo'n kleintje is al zwaar genoeg. Het heerlijkste van mijn werk is die geweldige spontaniteit en onbevangenheid van de kinderen. Vrijwel alle kinderen zijn binnen 1 tot 2 bezoekjes aan onze kinderopvang helemaal gewend en willen meestal blijven als ze weer worden opgehaald!

Petra Coorn van der Zwan

Financiële administratie
Mijn naam is Petra, ik kom uit Katwijk en ik sport al jaren bij Azzurro. Op een gegeven moment zocht de club naar iemand die de financiële administratie kon doen en toen heb ik geen moment geaarzeld. Gelukkig werd ik aangenomen en mijn werk vindt dus vooral achter de schermen plaats. We hebben een heel leuk team waarbij iedereen altijd ontzettend zijn best doet om klanten een mooie ervaring te laten hebben bij elk bezoek. Je komt mij dus af en toe tegen als medewerker, maar ook als sporter. Petra.

Belinda Grijn

Receptie & lidmaatschapsadvies
Sinds eind januari 2012 mag ik deel uitmaken van het Azzurro team. De afwisselende werkzaamheden en het team met leuke collega's maken dat ik iedere keer weer met veel plezier vanuit mijn woonplaats Katwijk naar Noordwijk kom. Of het nu gaat om het reserveren van een hydromassagebed of het terugvinden van een verloren voorwerp, mijn doel is om uw bezoek aan ons zo prettig mogelijk te maken! Zelf sport ik heel graag, dus kun je me ook tegenkomen in een van de groepslessen of in de fitness. Ik ben dol op de Omnia en doe zelf aan trail-runs (hardlopen door natuur). Naast de actievere sporten, ben ik mijzelf ook meer gaan verdiepen in yoga en heb enkele jaren geleden de opleiding tot yin-yogadocent afgerond. Sinds 2021 ben ik ook gecertificeerd in Ademwerk en BRTT Breathwork  (Body Remembers Trauma Therapie) en verzorg ik workshops en yogalessen in de regio. Meer weten? Ik heb gemerkt dat Azzurro voor haar leden zoveel meer is dan een fitnessclub. De combinatie inspanning en ontspanning, de gemoedelijke sfeer en de vele activiteiten die er georganiseerd worden maken de club zo bijzonder! Azzurro is meer dan sporten alleen!

Jeroen Boogmans

Fysiotherapeut
Fysiotherapie De Boog is mijn praktijk die al vanaf de eerste dag in Azzurro gevestigd is. Ik werk daar met Tjeerd en Rick, de andere fysio's. Dus vanaf eind 2009 behandel ik cliënten die van buiten de club komen, maar natuurlijk ook leden van de club. Het mooie van een fysiotherapiepraktijk in een club als Azzurro is dat ik met de mensen oefentherapie kan aanbieden op de meest uiteenlopende manieren. En naast de fysiotherapiebehandeling is het doen van oefeningen natuurlijk erg belangrijk voor een snel herstel. Dus heb je een blessure of fysieke klacht en zoek je hulp bij een fysiotherapeut? Kom naar De Boog.😊

Nathalie van den Haak

Pump, Zumba, SH'BAM docente
Mijn naam is Nathalie van den Haak. Naast lerares basisonderwijs ben ik sportinstructrice. Tien jaar geleden ben ik begonnen met streetdance voor kinderen. Mijn passie voor dansen kon ik volledig hierin kwijt. Tijdens de bos-en strandritten op mijn paard Nikita deed ik inspiratie op voor het maken van hiphop choreografieen. Daarnaast kan ik mijn enthousiasme kwijt in de Bodyjam, Bodypump, Bodystep en uiteraard de Zumba lessen. Ook de nieuwe rage "Sh'bam" is me niet te gek. Weer een leuke, nieuwe manier van dansen. Sinds januari 2011 ben ik als freelancer gaan werken en ben ik ook bij Azzurro te vinden. Naast mijn passie voor sport heb nog andere hobby's zoals skien, paardrijden, viool spelen, catamaran zeilen met mijn man en lekker loltrappen met mijn twee kindjes. Plezier, passie en hard werken zijn de sleutelwoorden voor mijn lessen.

Ruby van Urk

Docente ClubPower
Hallo, ik ben Ruby van Urk. Als dochter van een sportleraar is sporten en sportles geven "met de paplepel ingegoten". Ik geef al weer een aantal jaartjes les bij Azzurro Wellness, een fantastische sport- en wellnessclub. We hebben hier een leuk en professioneel team, waarmee we altijd voor de klant klaar staan. Verder heb ik naast sport nog een passie: zang. Regelmatig treed ik op en ik heb onder andere in het voorprogramma gestaan van artiesten als Jan Smit, Nick & Simon, Gerard Joling, Belle Perez, Gordon, Frans Bauer en Marco Borsato en nog veel meer. Bij Azzurro geef ik de Club Power lessen, supergoed voor stevige spieren. En soms dan..... ZING ik in de les!!!

Roos

Receptie en kinderopvang
Sinds een tijdje ben ik bij Azzurro werkzaam, zowel in de kinderopvang als bij de receptie. Ik ben zelf vrij actief, ik sport bijvoorbeeld 5x per week, bij Azzurro natuurlijk! Met volwassenen werken vind ik heel leuk, maar met kinderen werken vind ik het misschien nog wel leuker. Ik ga dan ook de Pabo doen, in deeltijd, zodat ik ook bij Azzurro kan blijven werken.😊

Brenda Dekker

Kinderopvang
Mijn naam is Brenda en mij kun je tegenkomen wanneer je wilt gaan sporten en je brengt eerst even je kleine kind naar de kinderopvang. Deze mooie voorziening wordt door Azzurro geboden en er wordt heel veel gebruik van gemaakt. Ik vind het geweldig leuk, die kleintjes anderhalf uur bezighouden en superfijn dat jonge ouders zo ook aan hun sportuurtjes kunnen komen.