Linda Zandbergen

Docent RPM
Mijn naam is Linda en vanaf de opening werk ik met veel toewijding en plezier een paar uur per week bij Azzurro. In 1997 heb ik de HALO, Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding, afgerond. Na het doen van verschillende vervolgopleidingen ben ik een ander pad op gegaan maar ben daarnaast altijd vol enthousiasme lessen blijven geven. Buiten mijn werk bij Azzurro heb ik een praktijk voor aanvullende zorg waar ik, middels laboratorium diagnostiek, op zoek ga naar de oorzaak van klachten. Op die manier kan er gericht een therapie worden ingezet want wat voor de één fantastisch werkt, kan voor de ander compleet anders uitpakken. Oog voor het complete plaatje, ofwel holistisch te werk gaan, vind ik daarbij belangrijk. Zo ga ik niet alleen af op het fysieke beeld maar heb ik daarbij ook oog voor de psyche, de voeding en beweging. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar mijn website www.praktijklindazandbergen.nl. Als orthomoleculair- en darmtherapeut ben ik aangesloten bij een beroepsvereniging waardoor veel zorgverzekeraars, afhankelijk van uw polis, consulten (deels) vergoeden. De geweldige uitspraak van Loesje; ‘Het leven is één groot feest maar je moet zelf de slingers ophangen' probeer ik, waar mogelijk, na te leven en na te streven waardoor ik ook van mijn lessen graag een feestje wil maken. Ik vind het heerlijk mensen te motiveren, enthousiasmeren en een ieder naar eigen niveau te laten presteren. Ik ontmoet u graag in mijn lessen.

Marcel Zijlstra

Directeur / eigenaar
Ik ben Marcel Zijlstra en sinds 2009 heb ik een droom kunnen verwezenlijken met het openen van Azzurro Wellness. Samen met Ab van der Wiel en met de ondersteuning van Harry Schuit zijn we tot een schitterend concept gekomen. Bewegen heeft mij altijd in het bloed gezeten en ik vind het nog altijd leuk om anderen in beweging te krijgen. Dit is de grondgedachte geweest voor Azzurro, hoe maak je het bezoeken van een sportclub nu leuk? Op de rest van de website krijgt u op deze vraag de antwoorden. Naast mijn passie Azzurro, ben ik ook vader van 3 kinderen waar ik graag mijn tijd aan besteed. Dit gecombineerd met hobby's als muziek en sport, een behoorlijk sociaal netwerk en ook tijd voor mijzelf, schetst een scenario dat wellicht velen herkennen. Druk? Nee, het lijkt veel, maar wanneer je van alles kunt genieten en efficiënt met je agenda omgaat kan ik niet anders concluderen dan dat dit juist de ingrediënten zijn voor een prachtig bestaan.

Roos

Yoga docente

Diane van der Poel

Receptie en lidmaatschapadvies
Twee à drie dagen per week zie je mij achter de prachtige gouden balie.
Ik heb bijna 30 jaar in de cosmetica gewerkt, eerst als schoonheidsspecialiste en de laatste 12 jaar bij Ici Parix XL in Noordwijk.

Zelf kom ik graag bij Azzurro, zowel om te werken als om te sporten, de sfeer is erg relaxed. Met mijn collega's heb ik het erg naar mijn zin. Ook het contact met de leden en gasten van Azzurro vind ik leuk en belangrijk. Bij Azzurro worden veel verschillende activiteiten bedacht naast het sporten en dat maakt de club voor mij uniek. We hebben modeshows en verschillende clinics gehad en ook een barbeque, wat ik als heel positief ervaar omdat er zo echt ‘onze club'-gevoel ontstaat. Samen met mijn collega's hoop ik het kwaliteitsniveau, dat bij ons heel hoog ligt, elke keer weer te halen.

Susanne Hoek

Receptiecoordinator
Mijn naam is Susanne, ik ben een geboren en getogen Katwijkse. De opleidingen die ik eerder gedaan heb zijn schoonheidsspecialiste en pedicure, maar ik kwam tot de conclusie dat dit niks voor mij was. Mijn eerdere werkervaringen zijn receptie en horecawerk in een sauna en ik heb een tijd in een modewinkel kleding verkocht.

Vanaf het eerste uur werk ik bij Azzurro. In de tijd vanaf toen heb ik 2 kinderen gekregen. Maar al die tijd loopt Azzurro ook als een rode draad door mijn leven en voelt het geweldig dat ik deze mooie club heb mogen helpen opbouwen. Echt vanaf de eerste leden (waarvan er nog steeds veel lid zijn!) tot wat we nu zijn. Wat is veranderd sinds toen is natuurlijk het aantal leden, maar wat niet is veranderd is de tijd die we stoppen in het helpen en ondersteunen van de leden bij al hun vragen zodat ze met plezier gebruik maken van alle faciliteiten. Dit geldt ook voor het adviseren van onze eventuele nieuwe leden over wat ze allemaal zouden kunnen gaan doen en welke vorm lidmaatschap het beste bij hun zou passen. Ik werk met plezier voor Azzurro omdat het iedere dag weer anders is, vaak lekker druk, daar houd ik van!

Maikel van Mastrigt

Wellness Coach & Tennistrainer
Mijn naam is Maikel van Mastrigt en ik ben al enkele jaren bij Azzurro betrokken, eerst als tennisleraar en nu ook als Wellness Coach. Als geboren Noordwijker voel ik me prettig, vrij en thuis voel in deze prachtige, luxe lifestyle club. Als tennisser heb ik sinds mijn jeugd veel wedstrijden gespeeld en aan toernooien deelgenomen, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan. Zo ben ik met een team, dat gecoacht werd door Eric Wong Chung, Nederlands jeugdkampioen geworden. Een prachtige tijd. Ook heb ik de HBO-opleiding Commerciële Sport Economie gevolgd, waarvoor ik ook één jaar in Amerika ben geweest. Daarna heb ik nog een tennistrainersopleiding van de KNLTB met succes afgerond. Eind januari 2010 heb ik het NLP Practitioner certificaat behaald, waardoor ik mijn leerlingen nog beter kan begeleiden en nog meer kwaliteit kan bieden. Inmiddels heb ik al jaren trainerservaring, waarbij ik o.a. heb gewerkt voor Tennisschool Leiden, Impact en Heartwork. Waar wordt ik blij van? Door het overdragen van mijn sportieve (Fitness en tennis) kennis en vaardigheden aan de Azzurro-leden, zodat wij samen het doel van deze leden op een zo leuk mogelijke en efficiënt mogelijke manier kunnen bereiken. En hoe diverser de wensen zijn, hoe leuker de uitdaging om hier iets moois van te maken... en te behalen! Bij Azzurro geef ik tennisgroepslessen en kun je ook privéles bij mij volgen. Het is voor mij belangrijk om mensen te inspireren met mijn passie voor tennis en hun de technische vaardigheden van de sport bij te brengen. Terugkoppeling speelt daarbij voor mij een belangrijke rol, waardoor het leerplezier groot blijft en er zowel proces- als resultaatgericht gewerkt wordt.
Tarieven:
Privé les: €55,- per les Serie van 10 lessen € 500,- (max 4 personen, bij 4 personen €125,- p.p.).

Michelle Braams

Hatha Yoga docente
Ik ben Michelle Braams en ik ben Hatha yogadocente. Ik heb de Saswitha opleiding voor yoga en wijsbegeerte gedaan. Momenteel volg ik bij deze school een specialisatiejaar en de module adem en ademtherapie zodat ik mijn kennis van yoga verder kan verdiepen. Naast de lessen die ik geef bij Azzurro heb ik mijn eigen yogaschool Yogabeach. Sinds de opening van Azzurro geef ik hier met veel plezier les. De rustige en relaxte omgeving van Azzurro zijn ideaal voor yoga. Het is leuk om te zien dat een brede groep mensen dankzij deze wellnessclub enthousiast zijn geworden voor yoga. Ieder met zijn eigen redenen, meer souplesse, stressreductie, verbetering van de ademhaling, meer kracht, etc, etc. Ik hoop u ook te mogen begroeten in de les!

Barry Postmus

Personal Trainer
Mijn naam is Barry Postmus en als Personal Trainer en Medical Fitness Instructor bij Azzurro Wellness is het mijn doel om u zich topfit te laten voelen! Ik verzorg naast gevarieerde trainingen voedingsadviezen voor een ieder die kiest voor een blijvend resultaat. Bij Fit!vak heb ik de rijkserkende opleidingen tot Fitnesstrainer A- en Personal Trainer afgerond. Daarnaast heb ik via het toonaangevende opleidingsinstituut Fysio Physics met succes de opleidingen tot Personal Trainer, Voedingsadviseur, LoopFit Instructor en de post-HBO opleiding tot Medical Fitness Instructor behaald. Deze laatste opleiding is erkend door het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Azzurro is een fantastische plek om het ultieme Wellness-gevoel te ervaren. Als Personal Trainer kan ik beamen dat Azzurro werkelijk alle tools biedt om lekker te kunnen werken aan een fit lijf en een gezonde geest! Met mijn bedrijf Barry Sports werk ik dan ook graag mee aan een succesvolle toekomst voor Azzurro en al haar leden. Interesse in Personal Training (PT) of Small Group Training? U kunt mij telefonisch bereiken via 06 410 466 12 of stuur me een mailtje naar info@barrysports.nl. Ik ben benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen en zal u dan meer vertellen over de effecten van PT.  

Brigitte van Nispen

Wellness Coach
Mijn naam is Brigitte en mijn passie is dansen en lesgeven. Al vanaf het moment dat ik kan lopen, heb ik gedanst. Na vele jaren lesgeven in heel diverse disciplines en het runnen van een Chiropractie praktijk werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging werd Azzurro Wellness. Azzurro heeft mij alles gegeven op elk gebied. Mooie werkomgeving, goede trainingen, in contact komen met inspirerende mensen en de meest liefdevolle collega's die er zijn. Al vanaf de opening mag ik deel uitmaken van ons team en heb Azzurro zien uitgroeien tot de meest vooraanstaande Health en Wellness club van Nederland. Mijn missie is onze klanten te inspireren om een betere levensstandaard te creëren, maar ook zeker het plezier te laten beleven van sport en ontspanning! Mijn naam is Brigitte van Nispen , getrouwd met Danny en moeder van 3 fantastische kinderen. Ik hoop dat ik nog heel lang van Azzurro en haar leden mag blijven genieten !    

Netty Roes

Docente diverse groepslessen
Mijn naam is Netty Roes - Van der Wiel. Ik ben geboren en getogen Noordwijkse. Al bijna 27 jaar ben ik gelukkig getrouwd en samen hebben wij een dochter van 23 jaar en een zoon van 25 jaar. Het hele gezin sport met veel plezier bij Azzurro. Sinds september 2010 geef ik les bij Azzurro. Zoals de Xco, de Bodypump, de Bodybalance en Ground control pilates. Ik geef nu al ruim 20 jaar les en heb er nog steeds zo'n plezier in dat ik nog lang niet wil stoppen. Ik begon na een geduchte opleiding op mijn 35ste met sportles geven, daarvoor was sporten mijn hobby. Ik heb eigenlijk in alles lesgegeven zoals Aerobics, Taibo, Steplessen, Shapelessen etc. en daarvoor ook alle diploma's behaald. Mijn stagetijd en de eerste tien jaar heb ik lesgegeven bij sportstudio ‘Moving On' en daarna heb ik dit tien jaar lang met veel plezier en passie gedaan bij sportcentrum ‘Olympia'. En nu ben ik de uitdaging aangegaan om mee te helpen Azzurro op te bouwen tot het beste sport- en wellnesscentra van de omgeving. Mijn passie is om, een ieder die dit wil, te laten genieten van het sporten en het positief werken aan jezelf. Je kunt namelijk veel meer dan je denkt en daardoor wordt je zelfbeeld ook positiever. Dit gevoel straal je uit naar buiten en zo sta je energieker in het leven. Ik zie je graag een keer in mijn les! We gaan ervoor: "Go for it" and "Go with the flow"!

Belinda Grijn

Receptie & lidmaatschapsadvies
Sinds eind januari 2012 mag ik deel uitmaken van het Azzurro team. De afwisselende werkzaamheden en het team met leuke collega's maken dat ik iedere keer weer met veel plezier vanuit mijn woonplaats Katwijk naar Noordwijk kom. Of het nu gaat om het reserveren van een hydromassagebed of het terugvinden van een verloren voorwerp, mijn doel is om uw bezoek aan ons zo prettig mogelijk te maken! Zelf sport ik heel graag, dus kun je me ook tegenkomen in een van de groepslessen of in de fitness. Ik ben dol op de Omnia en doe zelf aan trail-runs (hardlopen door natuur). Ik heb gemerkt dat Azzurro voor haar leden meer is dan een fitnessclub. De combinatie inspanning en ontspanning, de gemoedelijke sfeer en de vele activiteiten die er georganiseerd worden maken de club zo bijzonder! Azzurro is meer dan sporten alleen!

Laura van Heeswijk

Wellness Coach
Mijn naam is Laura van Heeswijk. Naast dat ik zelf mijn hele leven al sport vind ik het geweldig om andere mensen mijn passie te laten proeven. Ik vind het geweldig om jouw doelen te behalen op een leuke, speelse en verantwoordelijke manier. Kom maar eens een rondje OMNIA met mij mee doen en je zal snel enthousiast raken!

Mandy van Randsdorp

Wellness Coach & zwemdocente
Mijn naam is Mandy van Randsdorp, 32 jaar en de trotse mama van 2 zoontjes, Luca  en Noah. Vanaf 1999 ben ik al werkzaam in de sport en in 2003 heb ik mijn opleiding Sport en Bewegen aan het CIOS in Overveen afgerond. Daarna ben ik lang als zwemonderwijzeres en all-round sportinstructrice aan het werk geweest. Ik was op zoek naar nieuwe uitdagingen en wilde me verder ontwikkelen. Azzurro Wellness kon mij dit bieden. Het is hard werken maar ik krijg er energie voor terug met zoveel enthousiaste mensen om me heen in een fantastische omgeving. Je treft mij iedere maandag en dinsdag overdag aan en om het weekend. Naast wellness coach geef ik ook aqua-aerobics lessen en ben ik leefstijlcoach en docente zwangerschapszwemmen. Het leukste vind ik het directe contact met mensen en het feit dat we met de diverse activiteiten bij Azzurro ook echt een verschil kunnen maken bij het realiseren van een gezonde levensstijl.

Leo Meijvogel

Huismeester
Hallo, ik ben Leo Meijvogel, van het mooie bouwjaar 1961, getrouwd en heb twee kinderen. Ik ben geboren en getogen in Katwijk. Het werken als huismeester bij Azzurro betekent voor mij, als voormalig postbode, van zon, regen en wind naar Wellness en Comfort. Een plek waar ik iedere morgen met vreugde naar toe mag en voldaan weer naar huis mag terugkeren. Collegialiteit ten top en  waarvan ik, wat betreft de keuze voor het werken bij Azzurro, geen minuut spijt van heb gehad. Dagelijks vroeg uit de veren om de klanten tevreden te stellen als het gaat om hygiëne, met daarbij klein onderhoud. Goed om hier te werken.      https://www.azzurrowellness.nl/wp-admin/post.php?post=353&action=edit#

Harry Schuit

Bedrijfsleider
Ik ben Harry Schuit en heb het voorrecht gehad om samen met Marcel Zijlstra en Ab van der Wiel mee te mogen bouwen aan deze fantastische club! Voor mij is met de komst van Azzurro Wellness niet alleen een mijlpaal voor Noordwijk bereikt, maar ook een mijlpaal voor onze branche. Sport en bewegen gaat bij Azzurro in goede harmonie met totale ontspanning. Onze uitgebreide activiteiten in combinatie met een bijzonder mooi gebouw en unieke locatie, maakt dat iedere bezoeker zich dan ook prima thuis zal kunnen voelen. Met een ligging op 250 meter van het Noordwijkse strand biedt Azzurro Wellness ook mij persoonlijk een uitstekende mogelijkheid om heerlijk te kunnen genieten van alle uitgebreide faciliteiten. In mijn rol als bedrijfsleider, recreatief sporter of tijdens het geven van personal training of bootcamp, het is hier iedere keer weer heerlijk vertoeven. Of je nu bij ons komt om gewicht te verliezen, meer energie te krijgen, of om lekker te genieten van onze sauna's en baden......niets moet, alles mag, in je eigen tempo en op je eigen manier! Wil je onder mijn begeleiding trainen? Dat kan ook. Neem voor deze mogelijkheden gerust eens een kijkje op mijn persoonlijke website.  Ik  hoop je in ieder geval binnenkort te mogen verwelkomen bij Azzurro Wellness!  

Maria Bleichrodt

Receptie & lidmaatschapsadvies
Energie & Happiness zijn twee begrippen die zeer centraal staan in mijn leven. Bewegen in het algemeen en sporten in het bijzonder levert zeer zeker een belangrijke bijdragen aan dit welzijn. Het maak niet uit op welk niveau je bezig bent of voor welke discipline je kiest. Omdat ik zelf graag tijd vrijmaak om te sporten weet ik uit eigen ervaring dat het energie op levert en dat zorgt weer voor een happy gevoel. Wie wil dat nou niet! Graag wil ik dat doorgeven en daarom zeg ik: ‘kom in actie’, jou wil ik graag aan de balie ontmoeten. Tot snel! MARIE HAPPY

Raymond Beudeker

Docent Shape, XCO & Bodypump
Mijn naam is Raymond Beudeker en ik ben geboren en getogen Amsterdammer. Met mijn vrouw Laura en mijn twee kinderen Luka en Sam woon ik momenteel in Sassenheim. Vanaf de start van Azzurro ben ik verantwoordelijk voor de groepslessen Club Power en Xco op de maandag- en donderdagochtend. Ik ben afgestudeerd aan het CIOS te Overveen en ben ondertussen meer dan 25 jaar fulltime werkzaam als sportinstructeur, in meerdere sportscholen. Ik geef naast diverse groepslessen en fitnessbegeleiding ook vechtsporten aan kinderen en volwassenen. Ik ben via Harry Schuit (bedrijfsleider) bij Azzurro terecht gekomen en voelde me gelijk op mijn plaats, dit was precies wat ik zocht in een wellnessclub. Het is een fijne club, waar ik met veel plezier werk.

Marjolein Duinhoven

Docente XCO & Bodypump

Marcella Birkenholz

receptie en lidmaatschapsadvies
Mijn naam is Marcella Birkenholz, ik ben geboren en getogen in Leeuwarden maar woon alweer sinds 1999 in het prachtige Noordwijk aan Zee. Je kunt mij vinden bij de receptie en ik voorzie je ook graag van het juiste advies wat betreft een lidmaatschap bij Azzurro. Vanaf mijn eerste werkdag voelde ik mij direct thuis in deze prachtige, sportieve en ontspannen omgeving. Naast het werk sport ik ook regelmatig bij deze fantastische club en dit heeft mij veel gebracht; ik voel me fit, energiek en geniet ontzettend van iedere dag. Met mijn enthousiasme wil ik graag zoveel mogelijk mensen inspireren en motiveren, zodat zij net als ik optimaal kunnen genieten van een gezonde levensstijl in een prachtige, professionele club met ontzettend veel mogelijkheden. Ik verwelkom iedereen dan ook graag, samen met mijn enthousiaste collega's, bij Azzurro Wellness.

Nadine Vaillant

Wellness Coach
Hallo, mijn naam is Nadine. In 2012 ben ik begonnen bij Azzurro als Wellness Coach een geweldige baan. Je kunt mij niet blijer krijgen dan mensen te helpen de juiste weg in te slaan. De juiste weg naar een gezondere levensstijl. Ik ben ook wel een beetje een feestbeest en dat enthousiasme probeer ik ook te stoppen in mijn instructie en lessen. Daarbij hebben we inmiddels in Azzurro een groeiende groep leden die nog een stap verder wil gaan dan de 'gewone' fitness. Daar doen we bootcamp-lessen mee en zoeken we ook de zogenaamde 'obstacle run'-wedstrijden op. We hebben er al heel wat op onze naam staan. Tussendoor ben ik nog een andere uitdaging aangegaan: in 2016 ben ik voor bijna een jaar naar Australië gegaan. Heerlijk, maar het is ook weer heerlijk om in Azzurro met m'n voeten in de klei te staan.

Matthias Krankemann

Wellness Coördinator
Mijn naam is Matthias. Ik ben sinds 2011 werkzaam bij Azzurro Wellness, de mooiste sportclub die ik ken. In het verleden heb ik gewerkt voor verschillende sportscholen in Duitsland en Nederland. Naast mijn werk zijn Yoga, surfen, mijn mopshond Carlos en natuurlijk mijn lieve vriendin Cindy mijn passies. In Azzurro ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit van de fitness en de groepslessen. En heb je wel eens een yogales gevolgd? Ik nodig je van harte uit in een van mijn lessen: Yin Yoga (meer meditatief) of AshTanga (meer actief).

Ingrid Hooijmans

Docente yoga
Mijn naam is Ingrid Hooijmans en ik ben Hatha yogadocente. Ik heb onlangs de opleiding Yoga en Wijsbegeerte bij Saswitha in Bilthoven afgerond. Bewegen is mijn leven. Als kind heb ik een aantal jaar op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag gezeten. Van daaruit vele sporten beoefend als ook een aantal jaar gewerkt als step- en aerobic instructrice. De laatste 10 jaar is yoga gegroeid. Verschillende vormen van yoga heb ik beoefend en van daaruit de keuze voor Hatha yoga gemaakt. In deze vorm van yoga komt voor mij alles samen. Hatha yoga brengt beweging in het lichaam van binnenuit. De houdingen en bewegingen worden gedragen door de adem. Alles ondersteunt vanuit eeuwenoude yoga- en chakra psychologie. Hatha yoga is toegankelijk voor iedereen. Een mooie aanvulling op een van de vele sportvormen die Azzurro te bieden heeft. Graag ontmoet ik je in de les!

Margret Lindhout

Receptie
Mijn naam is Margret Lindhout en ik woon in Noordwijk. Zelf ben ik al lid van Azzurro Wellness sinds de opening in 2009. Sinds juni 2014 mag ik werken met het sportieve team van Azzurro. Ik vind het erg leuk en afwisselend om met mijn collega's van de receptie iedereen welkom te heten en ik voel mij hier helemaal thuis. Mijn hobby's zijn tekenen, lezen en natuurlijk sporten en relaxen bij Azzurro. Mochten er nog vragen of suggesties zijn dan horen wij dat graag! Groetjes Margret

Armanda van der Voort

Wellness Coach en docente Yin Yoga
Hoi, mijn naam is Armanda en ik ben een allrounder op het gebied van sporten en ontspannen. Ik geef op donderdagmiddag een hele relaxte yin yogales waarin je kunt opladen en na afloop met een 'leeg' hoofd naar huis toe gaat. En het fijne van Azzurro is dat je daarna de sauna in kunt. Of je kunt voor de les nog even trainen in de fitness. Daar zul je me ook tegenkomen als wellness coach. De naam zegt het al; als coach ben ik bezig met jouw welzijn. Ik adviseer je graag hoe je lekker in jouw vel komt te zitten en de balans vindt tussen inspanning en ontspanning. Als je komt trainen, adviseer ik je o.a welk sportschema het beste past bij jou, welke voeding past bij jouw levensstijl en hoe je op een ontspannen manier in het leven kunt staan. Ik sta graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden of voor een gezellig praatje. Tot snel bij Azzurro!

Nathalie van den Haak

Pump, Zumba, SH'BAM docente
Mijn naam is Nathalie van den Haak. Naast lerares basisonderwijs ben ik sportinstructrice. Tien jaar geleden ben ik begonnen met streetdance voor kinderen. Mijn passie voor dansen kon ik volledig hierin kwijt. Tijdens de bos-en strandritten op mijn paard Nikita deed ik inspiratie op voor het maken van hiphop choreografieen. Daarnaast kan ik mijn enthousiasme kwijt in de Bodyjam, Bodypump, Bodystep en uiteraard de Zumba lessen. Ook de nieuwe rage "Sh'bam" is me niet te gek. Weer een leuke, nieuwe manier van dansen. Sinds januari 2011 ben ik als freelancer gaan werken en ben ik ook bij Azzurro te vinden. Naast mijn passie voor sport heb nog andere hobby's zoals skien, paardrijden, viool spelen, catamaran zeilen met mijn man en lekker loltrappen met mijn twee kindjes. Plezier, passie en hard werken zijn de sleutelwoorden voor mijn lessen.

Dominique

Instructeur en servicemedewerker
Mijn naam is Dominique en ik geef op vrijdagochtend de Aquagym les en daarnaast val ik waar nodig in bij het geven van de BodyBalance lessen. Sinds 1 mei 2017 heb ik naast het lesgeven ook een nieuwe functie als Service Consulente. Een extra service vanuit Azzurro. Heb je bijvoorbeeld vragen over je training of wil je misschien een aanpassing in je schema, kom gerust even naar me toe dan maak ik een afspraak voor je bij een van onze coaches. Heb je een andere vraag schroom niet om me even aan te spreken in de club. Verder hou ik mij bezig met sport-checks onder de leden om te zien hoe het met hen gaat en wat er qua sporten bij ze past. Wij vinden het belangrijk dat mensen goed in hun vel zitten en het naar hun zin hebben bij ons. Sport en ontspanning is hiervoor de perfecte combinatie. Dit maakt voor velen het lid zijn bij Azzurro nog prettiger. Nog niet eerder in Azzurro geweest? Ik zie je graag in de club om te laten zien dat wij met jou het verschil kunnen maken.

Ellen de Vreugd

Receptie en lidmaatschapsadvies
Mijn naam is Ellen en je vindt mij in de receptie of de lounge. Het leuke van het werk bij Azzurro is de verscheidenheid aan mensen die ik spreek. Verschillende achtergronden, verschillende leeftijden, verschillende woonplaatsen, enzovoort en iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal. En dat heb ik natuurlijk ook. Doordat we met ons Azzurro-team mensen vrijwel altijd oplossingen kunnen bieden is iedereen eigenlijk vrolijk. Hoe leuk is dat? Ik zie je graag op mijn werk!

Maxime

Tennisleraar
Sinds enkele jaren kun je mij vinden bij Azzurro op de tennisbanen. De filosofie van de club is dat plezier in bewegen belangrijk is en dat lukt altijd bij mij in de tennisles. Sowieso vinden de meeste mensen een balspel wel uitdagend en leuk. Azzurro ziet tennisles dan ook als een soort groepsles en binnen je abonnement krijg je dus gewoon tennisles, zonder extra te hoeven betalen. Dat is toch geweldig. Ik ken geen andere club in Nederland waar dit ook zo werkt. Verder ben ik zelf wel een fanatieke competitie- en toernooispeelster. Dus kom me maar uitdagen:)

Adrie

Kinderopvang
Er is een grote kans dat je mij treft wanneer je komt sporten en je een oppas nodig hebt voor jouw liefste schatje (tot 4 jaar). Ik ben Adrie en reeds enkele jaren een van de kinderopvangbegeleiders. Vanaf de start heeft Azzurro een kinderopvang. Zo is er voor jonge vaders en moeders ook de gelegenheid lekker te komen sporten en ontspannen, want het leven met zo'n kleintje is al zwaar genoeg. Het heerlijkste van mijn werk is die geweldige spontaniteit en onbevangenheid van de kinderen. Vrijwel alle kinderen zijn binnen 1 tot 2 bezoekjes aan onze kinderopvang helemaal gewend en willen meestal blijven als ze weer worden opgehaald!

Brigitte Verhoeven

Spinning-instructeur
Hallo, mijn naam is Brigitte Verhoeven en ik ben Spinninginstructeur / - docent. Mijn motivatie om te gaan sporten was in 1993 na herstel van lichamelijk letsel. Met sporten wilde ik bereiken dat ik fysiek weer optimaal zou kunnen functioneren. Dit doel heb ik bereikt! Omdat sporten ook mentaal rust geeft kan ik niet meer zonder. In 2008 ben ik gestart met de nodige opleidingen om zelf les te gaan geven. Als Spinninginstructeur streef ik ernaar om m’n deelnemers op een leuke en leerzame manier, effectief en efficiënt te leren fietsen. Hierdoor kan iedereen op z’n eigen inspanningsniveau het gewenste trainingsdoel behalen. Sinds 2014 geef ik Spinningles bij Azzurro, het sport & wellness centrum van de Bollenstreek. In en om het prachtige complex, gelegen in een mooie omgeving vlakbij het strand, werken we met een enthousiast en professioneel samen aan het welzijn van onze leden.  Graag ontvangen we ook u bij Azzurro!

Rick Gütlich

Fysiotherapeut
Mijn naam is Rick Gütlich en ik ben als fysiotherapeut verbonden aan praktijk De Boog en ook aan Azzurro Wellness. Voor Azzurro-leden sta ik elke week klaar om hen te helpen met trainen. En dan met name wanneer er fysieke klachten of ongemakken zijn. Want wanneer je ergens last van hebt betekent dat natuurlijk niet altijd dat je moet stoppen met sporten. In veel gevallen helpt lichte training of rekkingsoefeningen juist tegen klachten. Maar wat dacht je van oefeningen in het zwembad? Kortom, je kunt altijd bij Azzurro en dus ook bij mij, terecht. Tot gauw.

Monique Privé

Spinning-instructeur
Mijn naam is Monique en wanneer je mij tegenkomt in Azzurro dan zit je waarschijnlijk op de fiets. Samen fietsen we over de hoogste bergtoppen en wees niet bang dat je er niet overheen komt. Ik neem je altijd mee tot de finish! De pittige muziek helpt daar natuurlijk ook bij. Wanneer zie ik je in een les van me?

Mariel de Jager

Mind Vitality Coach en Kinderopvang medewerkster

Pascalle de Munck

receptie en lidmaatschapsadvies
Hallo, ik ben Pascalle. In Azzurro zul je mij bij de receptie aantreffen. Mijn achtergrond ligt onder andere in de hospitality. Dienstverlening zit in mijn DNA en ik word altijd blij van klanten die met plezier de club bezoeken. Voor velen is het echt hun 2e huis geworden. In de zomer lezen ze lekker wat op het zonneterras, in de winter pakken ze regelmatig een sauna en het hele jaar door doen ze iets aan sport. Je kunt een slechter 2e huis bedenken..!

Ruby van Urk

Docente ClubPower
Hallo, ik ben Ruby van Urk. Als dochter van een sportleraar is sporten en sportles geven "met de paplepel ingegoten". Ik geef al weer een aantal jaartjes les bij Azzurro Wellness, een fantastische sport- en wellnessclub. We hebben hier een leuk en professioneel team, waarmee we altijd voor de klant klaar staan. Verder heb ik naast sport nog een passie: zang. Regelmatig treed ik op en ik heb onder andere in het voorprogramma gestaan van artiesten als Jan Smit, Nick & Simon, Gerard Joling, Belle Perez, Gordon, Frans Bauer en Marco Borsato en nog veel meer. Bij Azzurro geef ik de Club Power lessen, supergoed voor stevige spieren. En soms dan..... ZING ik in de les!!!

Ralph Staal

Golf pro
Mijn naam is Ralph Staal en ik heb 2 passies: mijn gezin en ....golf. Ik heb op prachtige banen gespeeld op vele plekken op de wereld. Sinds enkele jaren geef ik golflessen bij Azzurro Wellness, de mooiste sport- en wellnessclub die ik ken. Wellness is voor mij plezier hebben in de dingen die je doet. Dus ik breng vele mensen hun 'wellness'. Ik vind het geweldig dat leden van Azzurro golfles kunnen krijgen zonder dat er moet worden bijbetaald. Op deze manier maken veel mensen kennis met de mooie golfsport. Er is bij Azzurro iemand gestart met golfen en 2 jaar later won zij al haar eerste toernooi! Dat is dan weer goed voor mijn 'Wellness'.

Janine Reitsema

Group Cycle Instructor
Mijn naam is Janine Reitsema en ik verzorg al vele jaren de spinning / RPM / Group Cycle lessen bij Azzurro.