Voedingsdeskundigen

Heeft u overgewicht, dan is elke kilo die u afvalt winst voor uw gezondheid. En afvallen lukt altijd wanneer u de methode kiest die bij u past. Het is voor iedereen mogelijk om de balans tussen lekker eten en een gezond gewicht blijvend terug te vinden.

Bij NewDiet Care kunt u terecht voor een persoonlijk voedingsadvies bij voedingsconsulent Bernadette den Haan of diëtiste Loes Janson. Er wordt gewerkt met diverse afslankprogramma’s, waaronder PowerSlim, NewFigure, Slank & Vitaal en Dieetadvies op Maat (scroll naar beneden voor meer informatie over de programma’s of ga naar www.newdietcare.nl). Door de persoonlijke begeleiding, aandacht en vaste weegmomenten zijn de eerste resultaten snel zichtbaar.

Loop eens binnen voor advies. Op donderdag en vrijdag is diëtist Loes aanwezig. Verder zijn de consulten op afspraak, ook op andere dagen. Wilt u er zeker van zijn dat we tijd hebben, maak dan een afspraak via 071 – 3014803.

* Vergoeding is mogelijk, check de voorwaarden

PowerSlim

Wanneer u kiest voor PowerSlim, combineert u gezond eten in combinatie met eiwitrijke, koolhydraatarme maaltijdvervangers. U valt veilig en snel af, met behoud van spiermassa en zonder hongergevoel. Gangbare voedingsmiddelen zoals brood worden vervangen door PowerSlim producten, maar daarnaast eet u ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Deze methode geeft veel structuur; met zes eetmomenten per dag zorgt u ervoor dat u de hele dag door smakelijk en gevarieerd blijft eten. U werkt toe naar een bewust voedingspatroon waarbij u ook mag genieten!

NewFigure

De afslankmethode NewFigure is gebaseerd op een voedingspatroon volgens de Schijf van Vijf. U zult reguliere voedingsmiddelen blijven gebruiken, maar dan aan de hand van een duidelijk dagmenu. Wekelijks doet u één appeldag (ontslakkingsdag) waardoor het afvallen een boost krijgt. Dankzij de supplementen wordt een hongergevoel en lekkere trek voorkomen, wordt de afbraak van vetmassa gestimuleerd en behoudt u uw spiermassa.

Slank & Vitaal

Het Slank & Vitaal traject*, in samenwerking met Azzurro wellness, is een complete oppepper voor lichaam en geest. Gedurende 8 weken krijgt u intensieve begeleiding van een wellnesscoach op de sportvloer, een intake bij Bernadette of Loes met een energiebeperkt voedingsadvies op maat en daarna een regelmatig consult. Dit traject is ook te volgen in combinatie met één van onze andere diëten.
*Het Slank & Vitaal traject wordt actiematig ingezet. Dit houdt in dat je dit in bepaalde periodes kunt volgen. Dit wordt dan vermeld op de website, social media en nieuwsbrieven. 

Dieetadvies op maat

Tot slot kunt u bij NewDiet Care ook terecht voor persoonlijk dieetadvies van de diëtist. Dit advies wordt altijd gebaseerd op uw huidige voedingsgewoonten en op uw doelen. Zo kunt u onder andere vetmassa verliezen, spiermassa opbouwen en/of uw conditie verbeteren met een dieet op maat. Tevens kunt u bij de diëtist terecht voor dieetadvies bij bepaalde ziektebeelden (bijvoorbeeld diabtes type 2 of een hoge bloeddruk) en voor hulp bij specifieke voedingspatronen (bijvoorbeeld plantaardig of allergieën). De diëtist kan daarnaast al uw vragen beantwoorden op het gebied van voeding en gezondheid.