Tennis

Bij Azzurro vind je 3 outdoor kunstgras tennisbanen, waar je het gehele jaar vrij op kunt spelen. Dankzij LED verlichting zijn baan 2 en 3 ook ‘s avonds te bespelen.

Groepsles

Een groot deel van het jaar zijn er groepstennislessen. Als Azzurro-lid kun je hier elke week gebruik van maken. Het zit in je abonnement..!
Je kunt elke dinsdag (13.30-14.30u) en vrijdag (om 10.30u en 11.30u) tennisles krijgen van onze tennisleraar Maikel van Mastrigt. Ook beginners kunnen hier goed terecht. Je neemt zelf een racket mee (Azzurro heeft deze eventueel ook), Azzurro heeft de leraar, de banen en de ballen!

Wil je privé-tennisles? Meld je bij Maikel van Mastrigt. Hier betaal je uiteraard wel apart voor.

Tenniscompetitie

Speel mee op de Azzurro-tennisladder en wij regelen elke 2 weken een wedstrijd op jouw niveau. Geen vaste dagen: Je speelt op basis van je beschikbaarheid. Als je wint van iemand hoger wissel je van plek.
Meld je aan: Enkel / Dubbel of download de gratis app: ‘tennisladder‘ van SportconneXions.
Hoe werkt het?
De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met wedstrijdgegevens, en hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Bekijk hier de volledige reglementen.

Je bent nog geen lid van Azzurro maar hebt wel Interesse? Meld je aan voor een persoonlijke kennismaking