In de luwte van de duinen van Noordwijk aan Zee ligt het luxueuze Azzurro Beauty. Hier vind je alles op het gebied van schoonheid en ontspanning. Wij bieden een ruime keuze aan behandelingen; gezichts- en lichaamsbehandelingen, ,maar ook bindweefselmassages en OPI Gelcolor voor uw nagels. Uiteraard is er een uitgebreid aanbod van dagarrangementen.

Persoonlijke aandacht en de rustige, luxueuze omgeving zijn de ingredi├źnten die Azzurro Beauty uniek maken. Vakkundigheid en kwaliteitsproducten maken uw behandeling compleet. In ons Beauty Centrum zijn vier ruim opgezette en zeer luxe behandelkamers waaronder een duokamer waar u met twee personen tegelijkertijd behandeld kunt worden. Heb je interesse in een behandeling? Bel 071 361 4702.

Ook voor een heerlijk dagje ontspannen kun je bij Azzurro Beauty terecht. Naast rust en ruimte biedt Azzurro Beauty ook wellness faciliteiten op hoog niveau. Zo kun je gebruik maken van zwembad, whirlpool, Finse sauna, Turks stoombad, infrarood cabine, hydromassagebedden en zonnecabines.

Lees meer