Heb je behoefte aan zeer intensieve en persoonlijke begeleiding? Expertise op het vlak van beweging, voeding, ontspanning en leefstijl? Dan is Personal training wellicht iets voor jou.

Bij Azzurro Wellness zijn momenteel 6 PT-ers actief, ieder expert op hun vakgebied, van allround fitness en medical fitness en van boksen tot voedingsadvies.

Robert Roeloffs is een Personal Trainer met ruim 30 jaar ervaring. Als gediplomeerd trainer en boksleraar heeft Robert een schat aan ervaring om mensen met intensieve begeleiding naar een gezonde en fittere leefstijl te brengen. Boksen is uitermate geschikt als basis voor training, omdat het hele lichaam intensief wordt gebruikt en er daarnaast veel aandacht is voor het mentale aspect.
Robert helpt je door barrières heen, die je tot nu toe hebben tegengehouden.
Mail : Robert Roeloffs@me.com
GSM: 06-21211226
Barry Postmus is een succesvol Personal Trainer en al 13 jaar verbonden aan Azzurro Wellness. Barry verzorgt naast kracht- en conditietraining ook voedingsadviezen en is tevens gespecialiseerd in Medical Fitness.
IMG_2282 - LR Maikel van Mastrigt  is Personal Tennis Trainer. Maikel is een gepassioneerde tennisleraar waarbij plezier de kern vormt van het lesgeven.
Ted de Man is voormalig profvoetballer en heeft zich volledig gericht op Personal Training. Ted is een gedreven en enthousiaste Personal Trainer en is in diverse gebieden thuis, zoals recovery na blessures,  of verbeteren van sportprestaties en verzorgt 1 op 1 trainingen, zowel bij Azzurro Wellness, als op locatie.
   Eric Hazenoot heeft zich naast het geven van Body Pump volledig gespecialiseerd als Personal Coach. Eric heeft zijn opleiding gevolgd bij Henselmans PT en Precision Nutrition. Deze opleidingen zijn van het hoogste niveau op het gebied van personal training en voeding, waardoor je zeker kunt zijn van professioneel advies, begeleiding en een optimaal resultaat.