Heb je behoefte aan zeer intensieve en persoonlijke begeleiding? Expertise op het vlak van beweging, voeding, ontspanning en leefstijl? Dan is Personal training wellicht iets voor jouw.

Bij Azzurro Wellness zijn momenteel 6 PT-ers actief, ieder expert op hun vakgebied, van fitness tot voedingsadvies.

Barry Postmus is een succesvol Personal Trainer. Hij verzorgt naast kracht- en conditietraining ook voedingsadviezen en is gespecialiseerd in Medical Fitness.
Harry Schuit is een ervaren C.I.O.S. gediplomeerd sportdocent en Personal Trainer. Hij gespecialiseerd in het verzorgen van allround fysieke training, veranderen van leefstijlpatronen en verbeteren van sportprestaties.
IMG_2282 - LRMaikel van Mastrigt  is de Personal Tennis Trainers. Maikel is een gepassioneerde tennisleraar waarbij plezier de kern vormt van het lesgeven.
Ted de Man is voormalig profvoetballer en heeft zich volledig gericht op Personal Training. Ted is een gedreven en enthousiaste Personal Trainer en is in diverse gebieden thuis, zoals recovery na blessures,  of verbeteren van sportprestaties en verzorgt 1 op 1 trainingen, zowel bij Azzurro Wellness, als op locatie.
  Eric Hazenoot heeft zich naast het geven van Body Pump volledig gespecialiseerd als Personal Coach. Hij heeft zijn opleiding gevolgd bij Henselmans PT en Precision Nutrition. Deze opleidingen zijn van het hoogste niveau op het gebied van personal training en voeding, waardoor je zeker kunt zijn van professioneel advies, begeleiding en een optimaal resultaat.