Heb je behoefte aan zeer intensieve en persoonlijke begeleiding? Expertise op het vlak van beweging, voeding, ontspanning en leefstijl? Dan is Personal training wellicht iets voor jou.

Bij Azzurro Wellness zijn momenteel 6 PT-ers actief, ieder expert op hun vakgebied, van allround fitness en medical fitness en van boksen tot voedingsadvies.​

 

 

 

 

 

Robert Roeloffs is een Personal Trainer met ruim 30 jaar ervaring. Als gediplomeerd trainer en boksleraar heeft Robert een schat aan ervaring om mensen met intensieve begeleiding naar een gezonde en fittere leefstijl te brengen. Boksen is uitermate geschikt als basis voor training, omdat het hele lichaam intensief wordt gebruikt en er daarnaast veel aandacht is voor het mentale aspect. Robert helpt je door barrières heen, die je tot nu toe hebben tegengehouden.
Mail : robertroeloffs@me.com
GSM: 06-21211226

Barry Postmus is een succesvol Personal Trainer en al 14 jaar verbonden aan Azzurro Wellness. Barry verzorgt naast kracht- en conditietraining ook voedingsadviezen en is tevens gespecialiseerd in Medical Fitness.


Dominique van der Zanden is Holistisch Personal Trainer.
Een holistisch bewegingscoach gaat ervan uit dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het werken aan een gezond en evenwichtig lichaam zal zorgen voor meer balans in je leven. Hierdoor ben je in staat om de uitdagingen van het leven te accepteren en toch je draagkracht te behouden. Natuurlijk ga je dit realiseren door te bewegen op een manier die het beste bij jou past. Naast het fysiek bewegen, zoals sporten, krachttraining, dans, stretchen, yoga, meditatie, ga je ook aan de slag met je innerlijke beweging. Wat beweegt er in jouw lichaam? Wat staat stil of staat zelfs uit? Waar in jouw lichaam voel jij pijn?  Kortom, als holistisch personal trainer benader ik fitness als een integraal onderdeel van jouw algehele welzijn. Hierbij laten we fysieke, mentale en emotionele aspecten samen werken om jou te helpen een gezonde en in balans zijnde levensstijl te hebben en te houden. 
Maike de Vink heeft als gediplomeerd en ervaren Personal Trainer haar opleiding met succes gevolgd bij het toonaangevende Milo Education Centre te Amsterdam. Al jarenlang is Maike bezig met kennis vergaren en toepassen in de fitnessbranche en heeft zij het tot haar uitdaging gemaakt mensen te helpen met het behalen van hun persoonlijke doelen en ervoor te zorgen dat men plezier haalt uit iedere training.
Je kunt Maike bereiken via Insta : @fitbymaike  en natuurlijk via www.fitbymaike.nl

Ted de Man is voormalig profvoetballer en heeft zich volledig gericht op Personal Training. Ted is een gedreven en enthousiaste Personal Trainer en is in diverse gebieden thuis, zoals recovery na blessures,  of verbeteren van sportprestaties en verzorgt 1 op 1 trainingen, zowel bij Azzurro Wellness, als op locatie.

Eric Hazenoot heeft zich naast het geven van Body Pump volledig gespecialiseerd als Personal Coach. Eric heeft zijn opleiding gevolgd bij Henselmans PT en Precision Nutrition. Deze opleidingen zijn van het hoogste niveau op het gebied van personal training en voeding, waardoor je zeker kunt zijn van professioneel advies, begeleiding en een optimaal resultaat.