Heb je behoefte aan zeer intensieve en persoonlijke begeleiding? Expertise op het vlak van beweging, voeding, ontspanning en leefstijl? Dan is Personal training wellicht iets voor jouw.

Bij Azzurro Wellness zijn momenteel 6 PT-ers actief, ieder expert op hun vakgebied, van fitness tot voedingsadvies.

Ruben Snelders Ruben Snelders heeft zich sinds enkele jaren volledig toegespitst op zijn passie: fitness, voeding & gezondheid, maar is ook deskundig op het gebied van Power Yoga en Ashtanga Yoga.
Kopie van barry en cecile (49) Barry Postmus is een succesvol Personal Trainer. Hij verzorgt naast kracht- en conditietraining ook voedingsadviezen en is gespecialiseerd in Medical Fitness.
harry blauwe jas Harry Schuit is reeds 20 jaar gediplomeerd C.I.O.S. sportdocent en Personal Trainer en is gespecialiseerd in het verzorgen van allround fysieke training, veranderen van leefstijlpatronen en verbeteren van sportprestaties.
IMG_2282 - LR Maikel van Mastrigt en Eric Wong Chung zijn de Personal Tennis Trainers. Maikel is een gepassioneerde tennisleraar waarbij plezier de kern vormt van het lesgeven. Eric is de man met ervaring met spelers op het hoogste niveau en een scherp oog voor verbeterpunten.