Barry Postmus

Personal Trainer

Barry Postmus

Mijn naam is Barry Postmus en als Personal Trainer en Medical Fitness Instructor bij Azzurro Wellness is het mijn doel om u zich topfit te laten voelen! Ik verzorg naast gevarieerde trainingen voedingsadviezen voor een ieder die kiest voor een blijvend resultaat.
Bij Fit!vak heb ik de rijkserkende opleidingen tot Fitnesstrainer A- en Personal Trainer afgerond. Daarnaast heb ik via het toonaangevende opleidingsinstituut Fysio Physics met succes de opleidingen tot Personal Trainer, Voedingsadviseur, LoopFit Instructor en de post-HBO opleiding tot Medical Fitness Instructor behaald. Deze laatste opleiding is erkend door het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Azzurro is een fantastische plek om het ultieme Wellness-gevoel te ervaren.
Als Personal Trainer kan ik beamen dat Azzurro werkelijk alle tools biedt om lekker te kunnen werken aan een fit lijf en een gezonde geest!

Met mijn bedrijf Barry Sports werk ik dan ook graag mee aan een succesvolle toekomst voor Azzurro en al haar leden.

Interesse in Personal Training (PT) of Small Group Training? U kunt mij telefonisch bereiken via 06 410 466 12 of stuur me een mailtje naar info@barrysports.nl.

Ik ben benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen en zal u dan meer vertellen over de effecten van PT.