De 5 hoofdactiviteiten waar je voor kunt reserveren zijn:

  1. Fitness (fitness vrij en circuits)
  2. Groepslessen (alle lessen incl. tennis- en golfles en aquales)
  3. Tennis (vrij spelen)
  4. Golf (vrij spelen)
  5. Zwembad (vrij zwemmen)

Fitness bestaat uit: Fitness Vrij en Fitness Circuits.
Fitness Vrij is trainen volgens jouw eigen programma. Echter de apparatuur staat nu in een tent, dus er wordt gesport zonder de MyWellness Key. Er is wel constant een WellnessCoach aanwezig, die je kan helpen. In eerste instantie werken we nog zonder afspraken, dus jouw trainingsprogramma kun je via de MyWellness-app inzien en volgen. Hoe je deze kunt downloaden vertelt Nadine hier.

Fitness Circuits zijn fitnesslessen in groepsverband en deze worden gegeven op tennisbaan 3. Er zijn verschillende thema’s.

  • Core Workout: een lekkere training voor rug en buik. Iedereen kan meedoen. 
  • Omnia Circuit: Ga de uitdaging aan met jezelf met deze pittige training en ontwikkel je conditie, kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en coördinatie onder begeleiding van een Wellnesscoach. Met dit circuit van 45 minuten zul je in korte tijd een grotere algehele fitheid ervaren. Dit circuit is voor iedereen toegankelijk, elke oefening kan op eigen niveau gedaan worden. 
  • Fit-bal Circuit: Door met de instabiele Wellness Ball te trainen worden de bekken- en houdingsspieren (romp) flink aan het werk gezet. Zo train je tijdens deze les de buikspieren, onderrugspieren en jouw evenwicht. Doordat je traint met jouw eigen lichaamsgewicht (en kleine losse gewichten) is deze training voor iedereen toegankelijk.
  • Easy Balance: Dit circuit is een combinatie van Kinesis en Omnia om jouw balans/evenwicht te verbeteren. In deze 45 minuten durende training worden diverse oefenmaterialen gebruikt zoals het kantelbord, balanskussen en Bosubal.
  • Athletic Arena: Athletic Arena is het nieuwe uitdagende HIIT training concept van Azzurro Wellness en bestaat uit 3 verschillende circuitvormen:  Boost – Speed – Stride. Iedere circuit vorm heeft zijn eigen karakter en methodiek. Doel voor ieder circuit is een HIIT Training van 30 min  dat voornamelijk de kracht en het uithoudingsvermogen (aeroob en anaeroob) van de sporter stimuleert en te verbetert.

Groepsles is natuurlijk precies zoals je deze al kent. Dus van yoga tot spinning en ook golf/tennis/aquales vallen hieronder.

Tennis reserveer je ook zoals voorheen: tennisles reserveer je bij groepslessen en vrij spelen reserveer je bij Tennis.

Golf reserveer je ook zoals voorheen: golfles reserveer je bij groepslessen en vrij spelen reserveer je bij Golf.

Het zwembad is vanaf deze week geopend voor banen zwemmen (dit worden nu rondes) en ook voor lekker dobberen. Dit laatste doe je in het midden van het bad.

Naar de reserveringspagina voor jouw bezoek.