Inschrijven Azzurro OPEN

Leuk dat je mee wilt doen. Hieronder vind je het formulier om in te schrijven en verder informatie over dit leuke tennistoernooi.

Er wordt gespeeld in de volgende categorieën:
• Heren dubbel (HD)
• Dames dubbel (DD)
• Gemengd dubbel (GD)

Wanneer en waar
Zondag 16 oktober 2022 van 10:00 uur tot 14:00 uur bij Azzurro Wellness te Noordwijk

Kosten
Een Azzurro lid mag een team vormen met een introducee. De introducee betaald € 10,- om mee te mogen doen met het toernooi. Dit kan men betalen bij de receptie op de dag van deelname. Voor Azzurro-leden is deelname gratis.

Wedstrijdduur
Het is een toernooi waarbij op tijd wordt gespeeld (25 minuten per wedstrijd). Voor de eerste wedstrijd spelen de koppels 5 minuten in en daarna 5 minuten om de stand door te geven plus te wisselen. Elke team speelt minimaal 4 wedstrijden.

En verder...
Er wordt gespeeld op basis van vaste dubbel teams. Minimale inschrijving voor doorgang toernooi is 10 teams. Maximaal kunnen er 20 koppels meedoen. Aan de hand van het aantal inschrijvingen kunnen categorieën samen worden gevoegd. De wedstrijden worden zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld. Voor elke gewonnen wedstrijd verdient de speler of het team 3 punten. Bij verlies 0 punten en gelijkspel is 1 punt. Als de tijd om is zal er een fluit signaal klinken en dan stopt de wedstrijd. Stand door geven en daarna door naar de volgende wedstrijd of rust (afhankelijk van het aantal inschrijvingen).

Ik meld me aan voor het AZZURRO OPEN

    Bekijk onze privacyverklaring voor meer uitleg omtrent de verwerking van uw (persoons)gegevens.