Body & Mind-weken 2020

In het laatste kwartaal van het jaar geven we extra aandacht aan Body & Mind bij Azzurro Wellness. Er worden veel bijzondere yoga-vormen aangeboden en er zullen lezingen en workshops zijn over diverse Body & Mind-onderwerpen.

Waarom deze extra aandacht? Omdat Azzurro Wellness gelooft in een totaal-oplossing en niet alleen maar het accent wil leggen op bewegen of fitness. Onze ‘body’ en onze ‘mind’ kun je eigenlijk niet los zien van elkaar, maar het een heeft invloed op het ander. Een gezonde leefstijl heeft dan ook te maken met voldoende bewegen, gezond eten en innerlijke rust. Maar ook zingeving (heb je een doel?), geen (of weinig) stress en een rijk sociaal leven dragen bij tot een gezond en gelukkig bestaan.

Zo willen we tijdens de Body & Mind-weken mensen inspireren op het gebied van ontspanning en gezondheid. Op weg naar een gezonde geest in een gezond lichaam!

Voor de onderstaande ‘specials’ kun je jezelf aanmelden bij de receptie van Azzurro. Ook kun je daar over de verschillende onderwerpen meer informatie krijgen.

het programma Body & Mind Weken 2020

(wijzigingen voorbehouden, maximaal 3 evenementen per persoon)