Harry Schuit

Bedrijfsleider

Harry Schuit

Ik ben Harry Schuit en heb het voorrecht gehad om samen met Marcel Zijlstra en Ab van der Wiel mee te mogen bouwen aan deze fantastische club!
Voor mij is met de komst van Azzurro Wellness niet alleen een mijlpaal voor Noordwijk bereikt, maar ook een mijlpaal voor onze branche. Sport en bewegen gaat bij Azzurro in goede harmonie met totale ontspanning. Onze uitgebreide activiteiten in combinatie met een bijzonder mooi gebouw en unieke locatie, maakt dat iedere bezoeker zich dan ook prima thuis zal kunnen voelen.

Met een ligging op 250 meter van het Noordwijkse strand biedt Azzurro Wellness ook mij persoonlijk een uitstekende mogelijkheid om heerlijk te kunnen genieten van alle uitgebreide faciliteiten. In mijn rol als bedrijfsleider, recreatief sporter of tijdens het geven van personal training of bootcamp, het is hier iedere keer weer heerlijk vertoeven.

Of je nu bij ons komt om gewicht te verliezen, meer energie te krijgen, of om lekker te genieten van onze sauna’s en baden……niets moet, alles mag, in je eigen tempo en op je eigen manier!

Wil je onder mijn begeleiding trainen? Dat kan ook. Neem voor deze mogelijkheden gerust eens een kijkje op mijn persoonlijke website. 

Ik  hoop je in ieder geval binnenkort te mogen verwelkomen bij Azzurro Wellness!