Azzurro Wellness sluit tijdelijk haar deuren.

Nu het kabinet de maatregel heeft afgekondigd dat alle fitnessclubs dicht moeten, heeft Azzurro Wellness vanaf zondagmiddag 15 maart 17.00u haar deuren gesloten tot en met 6 april .
Er kan derhalve geen gebruik gemaakt worden van de faciliteiten en ook buitenlessen (Nordic Walking, Bootcamp, tennis e.d.) gaan niet door.

Dit is voor jou en alle andere bezoekers natuurlijk ontzettend vervelend, maar we hopen dat je begrijpt dat deze maatregel noodzakelijk is om verdere verspreiding van het Corona-virus te beperken.

Het is natuurlijk uitermate belangrijk om in goede lichamelijke conditie te zijn. Dus ondanks dat je niet naar Azzurro kunt komen, willen we wel naar jóu toe komen. Niet in persoon, maar in de vorm van groepslessen en ook met fitnessoefeningen en -programma’s die op afstand te volgen zijn.

Een groot deel van de groepslessen is te volgen op de website en op Facebook en ons YouTube-kanaal.

Wat betreft fitnesstraining heeft Azzurro programma’s die je thuis kunt volgen en uitvoeren. Dat wil zeggen dat je geen toestellen of halters nodig hebt. Een aantal van deze thuistrainprogramma’s staan in de MyWellness-app (download deze in de app-store). Meer informatie hierover vindt je bij ‘Veelgestelde vragen’.

Via onze website, nieuwsbrieven en onze Facebook-pagina zullen we de komende tijd verdere mededelingen doen.
Fysiotherapie De Boog en voedingsconsulent Newdietcare zullen tot nadere berichtgeving open blijven. Azzurro Beauty is uitsluitend open voor verkoop van producten.

Het is crisis in Nederland en zoals onze bewindslieden zeggen, let een beetje op elkaar. Help elkaar op de best mogelijke wijze en volg de instructies van de deskundigen goed op. Deze crisis zal ook weer voorbij gaan en we kijken ernaar uit om je weer in Azzurro te mogen verwelkomen.

Samen loodsen we elkaar hier doorheen!

Met dank voor je begrip.

Jouw Azzurro Wellness team