Azzurro Wellness heeft haar deuren (gedeeltelijk) weer geopend.

Het kabinet heeft de eerste versoepeling in maatregelen afgekondigd. Daarin mogen sportscholen weliswaar nu nog niet open, maar is een aantal buitenactiviteiten wel toegestaan. En ook enkele binnenactiviteiten. Omdat Azzurro over een grote buitenaccommodatie beschikt, gaan we weer van start, weliswaar met de nodige aanpassingen.

Voordat de organisatie van dit alles heeft Azzurro overleg gehad met de Rijksoverheid om zeker te zijn van wat mag. Daarnaast is ook alles afgestemd met het Sportloket in Noordwijk. Om veilig en verantwoord te kunnen sporten is gekeken naar de protocollen die NL Actief heeft gemaakt en deze zijn aangevuld met extra maatregelen.

Wat kun je weer gaan doen?

Heel veel! De volgende activiteiten zijn per 20 mei weer opgestart:
fitness – fitness circuittraining – groepslessen (yoga, Club Power, spinning en meer, maar ook tennisles en golfles!) – outdoor training ( Bootcamp en Nordic Walking) – tennis vrijspelen – golf vrij spelen – zwembad – hydromassage-bedden – zonnebanken – kinderopvang – koffie(2GO).

Azzurro heeft open tenten geplaatst voor vrije fitness, circuittrainingen en groepslessen. Verder starten er dus outdoorlessen en natuurlijk tennis en golf. En binnen kan het zwembad weer worden gebruikt. Bovenstaande allemaal op basis van reservering. Daarnaast kunnen de hydromassage-bedden, zonnebanken en kinderopvang worden gebruikt, uitsluitend in combinatie met een online gereserveerde activiteit. Ook is er koffie(2GO).

Meer nieuws over de herstart vind je in de laatste nieuwsbrieven die ook op deze site staan.

Het is natuurlijk uitermate belangrijk om in goede lichamelijke conditie te zijn. Dus ondanks dat je niet naar Azzurro kunt komen, willen we wel naar jóu toe komen. Niet in persoon, maar in de vorm van groepslessen en ook met fitnessoefeningen en -programma’s die op afstand te volgen zijn. Een groot deel van de groepslessen is te volgen op de website en op Facebook en ons YouTube-kanaal.

Wat betreft fitnesstraining heeft Azzurro programma’s die je thuis kunt volgen en uitvoeren. Dat wil zeggen dat je geen toestellen of halters nodig hebt. Een aantal van deze thuistrainprogramma’s staan in de MyWellness-app (download deze in de app-store). Meer informatie hierover vind je bij ‘Veelgestelde vragen’.

Via onze website, nieuwsbrieven en onze Facebook-pagina zullen we de komende tijd verdere mededelingen doen.
Fysiotherapie De Boog is inmiddels weer open. De voedingsconsulent Newdietcare en Azzurro Beauty zijn vanaf 11 mei weer geopend.

Het is nog altijd crisis in Nederland en zoals onze bewindslieden zeggen, let een beetje op elkaar. Help elkaar op de best mogelijke wijze en volg de instructies van de deskundigen goed op. Deze crisis zal ook weer voorbij gaan en we kijken ernaar uit om je weer in Azzurro te mogen verwelkomen.

Met dank voor ieders begrip. We rekenen op een sportieve zomer waarin Azzurro weer een prominente plek zal innemen.

Jouw Azzurro Wellness team