REVOLUTIONAIR FITNESSCONCEPT: BIOCIRCUIT™ 

Power-training, gewicht verliezen, kracht opbouwen, gezond ouder worden: verschillende redenen om te fitnessen, elk met een eigen aanpak. Een standaardaanpak bestaat niet. Of beter gezegd: bestond niet.

BIOCIRCUIT™ biedt een training op maat waar mee je jouw fitnessdoelen in korte tijd bereikt, mede dankzij de geavanceerde BIODRIVE-technologie.

Het begeleide programma geeft je een meeslepende ervaring, zonder te wachten of instellingen te hoeven veranderen. Het circuit heeft alles wat je nodig hebt om je spieren maximaal te activeren. Deze snelle en effectieve training staat altijd voor je klaar.

Waarom BIOCIRCUIT:

One login: beginnen is snel en simpel / Ongoing training voor maximale efficiëntie / Geen kans op fouten; begeleiding door toestellen en heel vaak een WellnessCoach / Toestellen die jou kennen en zich aanpassen aan jou / Een effectieve training in 30 min. of minder 

Hoe het werkt:

SET UP: de WellnessCoach stelt met jou de apparatuur in en je doet een test per toestel. Daarna kies je met welk trainingsdoel je aan de slag gaat: Boost Performance of afslanken of spierversteviging? Welk doel het ook is, met het BIOCIRCUIT™ is het mogelijk.

TRAINING: Na de Set UP kun je trainen. Het slimme circuit zorgt ervoor dat je elk moment van de dag kunt instromen. Met maar 1x inloggen worden alle toestellen die je doet op maat voor je ingesteld! Na 30 minuten ben je klaar. Tijd om te kletsen heb je niet, maar na een half uur heb je lekker getraind. En kletsen kan dan weer in de lounge:)

Meld je aan voor een afspraak (wij nemen contact met je op)

Aanmelding kennismaking BioCircuit

    Bekijk onze privacyverklaring voor meer uitleg omtrent de verwerking van uw (persoons)gegevens.