Azzurro Wellness opnieuw dicht vanwege lockdown

Met ingang van zondag 19 december heeft Azzurro opnieuw de deuren moeten sluiten vanwege de lockdown. De verwachting is dat de huidige maatregelen tot 14 januari zullen duren, maar mochten de ziekteverschijnselen van de Omikron-variant meevallen dan kunnen we wellicht eerder open. Zodra er nieuws is zullen we je hierover berichten de komende periode.

Azzurro zal online bijzonder veel trainingen en lessen aanbieden en daar bovenop activiteiten organiseren die je van huis uit kunt ondernemen. Op de Azzurro-app en op de site kun je de trainingen en lessen vinden. Er is ook een online-lesrooster met trainingen en groepslessen die je thuis kunt volgen.

De club blijft bereikbaar voor vragen van maandag tot en met vrijdag tussen 9u en 17u. In de nieuwsbrieven op de site vind je meer informatie over de lockdown. Houd natuurlijk ook de nieuwsbrieven van de komende tijd goed in de gaten.

We hopen verder natuurlijk dat je voldoende blijft sporten en ontspannen, want goed zorgen voor je vitaliteit en fitheid is natuurlijk essentieel.

Marcel Zijlstra & Harry Schuit (directie) en de andere Azzurro-teamleden.