Azzurro Wellness weer open

Op woensdag 19 mei is Azzurro weer open. Dus haal je sportspullen alvast uit de kast en bereid je voor om binnenkort weer lekker te komen sporten en ontspannen op jouw favoriete sportplek.

Het kabinet heeft besloten dat de sportscholen weer open mogen met wat beperkingen, maar Azzurro kan vrijwel alle faciliteiten weer aanbieden, dus fitness, zwembad, hydro-massage en nog veel meer.

Groepslessen binnen (dus ook aqualessen) zijn nog niet toegestaan. Deze (behalve de aqualessen natuurlijk) zullen buiten worden gegeven, evenals de fitness-circuits. Verder is horeca in de club nog niet toegestaan, maar buiten op het terras kun je wel genieten van een heerlijke cappuccino. Slecht weer: coffee-to-go.😊 De kleedkamers en douches gaan open voor de gebruikers van het zwembad en de grote zaal is ingericht als fitness-circuit.

Natuurlijk zullen de reguliere openingstijden met ingang van 19 mei weer gelden. Azzurro Beauty, fysiotherapie De Boog en NewDietCare waren al open.

De verwachting is dat de huidige maatregelen enkele weken zullen duren en dat er op de volgende persconferentie op 1 juni wordt aangekondigd dat we weer alles op de ‘oude manier’ kunnen aanbieden.

Buitensport: ‘Warming Up Dagen’.

De afgelopen maanden hebben we de ‘Warming Up Dagen’ gehad. Dagelijks zijn er diverse fitnesstrainingen en andere sporten aangeboden. En alles vond buiten plaats op de tennisbanen. 19 mei gaan we dus ook naar binnen. Reserveer hier jouw les of activiteit.

In de nieuwsbrieven heb je alles kunnen lezen over het aanbod tijdens de lockdown en hoe het hierna gaat. Houd svp de nieuwsbrieven van de komende tijd goed in de gaten.