Azzurro Wellness heeft haar deuren moeten sluiten.

Helaas heeft het kabinet besloten tot een lockdown. En sportscholen hebben hun deuren moeten sluiten. Dus Azzurro ook. Sluiting, ondanks alle genomen maatregelen en investeringen die zijn gedaan in de club om zo veilig mogelijk te kunnen sporten.

Voorlopig staat de sluiting tot het einde van maart gepland.

Dus de club mag nog even niet open, maar wat betreft buiten sporten is meer toegestaan. De verwachting is dat er aan het einde van deze maand verdere versoepelingen worden afgekondigd, waarbij we uitgaan dat ook de sport hierin wordt meegenomen.

Buitensport: ‘Warming Up Dagen’.

Daarom gaan we in aanloop naar de mogelijk aanstaande heropening van Azzurro m.i.v. 17 maart de ‘Warming Up Dagen’ starten. Om je alvast voor te bereiden om straks weer lekker te sporten in de club, gaan we fitnesstrainingen en andere sporten aanbieden. Alles vindt buiten plaats op de tennisbanen. Reserveer hier jouw les of activiteit.

Azzurro zal opnieuw online lessen gaan geven en de coaches zullen proberen alle leden te stimuleren om te blijven bewegen en hen te begeleiden via de MyWellness app. Er is ook een dagrooster van de online lessen.

In de laatste nieuwsbrieven kun je verder lezen wat een en ander gaat betekenen en zie je wat Azzurro aanbiedt om jou in beweging te houden gedurende deze lockdown.

Houd svp de nieuwsbrieven van de komende tijd goed in de gaten.